Acasă » Exclusiv » Lia Bugnar nu o iartă pe cântăreața care i-a ”furat” ”puiuțul”, Anghel Damian: ”Theo Rose n-are niciun fel de pregătire…”

Lia Bugnar nu o iartă pe cântăreața care i-a ”furat” ”puiuțul”, Anghel Damian: ”Theo Rose n-are niciun fel de pregătire…”

De: Sabin Tudor 25/08/2022 | 23:40
Lia Bugnar nu o iartă pe cântăreața care i-a ”furat” ”puiuțul”, Anghel Damian

Întâlnire de gradul 0 la evenimentul de lansare a grilei Pro TV, pentru această toamnă. Pe lângă show-urile ce vor genera audiențe dintre cele mai mari, toți ochii au fost ațintiți asupra idilei ce a cutremurat spațiul public în această vară. A fost cu dialoguri deloc necesare, declanșate poate din exces de zel, poate din nevoia de marcare a teritoriului, sau poate din pură complezență, între Lia Bugnar și simpatica Theo Rose. A fost și cu puțin „ignore” între Theo și Anghel Damian, la poza de grup de pe scena cinematografului din Băneasa. Cireașa de pe tort a pus-o tot Lia, care s-a băgat lânga fostul iubit la panou, pentru o altă poză de grup. Au făcut schimb de idei, aprins, cum probabil se sfădeau în căminul conjugal. (VEZI POVESTEA AICI) Totul bine și frumos, până când personajul anti-presă „de scandal”, Lia Bugnar, a vorbit cu reporterul CANCAN.RO!

Și pentru a plasa mai bine contextual povestea, explicăm faptul că acest trio amoros lucrează împreună pentru a realiza noul serial de la Pro. Lia Bugnar figurează drept scenarist la „Clanul”, Anghel Damian e regizor, iar Theo Rose actriță, fără studii, cu nevoie de atenție sporită la replici, declară doamna scenarist. Așadar, datele problemei sunt complicate, necunoscutele sunt multe, dar se simțea nevoia unei certitudini – cum o gestionează Lia Bugnar pe cea care i-a furat iubitul mai tânăr? Întrebăm la nivel profesional, căci personal s-a văzut, gurile rele spun că ar fi fost un val de ipocrizie din partea doamnei scenarist. Noi nu alimentăm aceste spuse, doar am citat din vocea poporului.

Lia Bugnar s-a băgat în seamă cu Theo Rose
Întâlnire de gradul 0 între Lia Bugnar și Theo Rose, care a abordat-o pe actuala lui Anghel Damian

( NU RATA: LIA BUGNAR S-A DUS ”GLONȚ” LA CEA CARE I-A FURAT ”PUIUȚUL” ȘI…FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU THEO ROSE ȘI ANGHEL DAMIAN. CE S-A ÎNTÂMPLAT… )

Lia Bugnar, înțepături ușoare la adresa „titularei” Theo Rose

Poate fi ușor incomod să trăiești o viață înconjurată de artă, biblioteci citite, proiecte gestionate cu brio, iar poporul să afle de realizările tale notabile odată cu idila apărută între iubitul mai tânăr și o cântăreață de top. Dar a venit și rândul Liei Bugnar să strălucească, mai ales că în soarta mâinilor sale stă și modul în care va fi percepută Theo Rose pe un tărâm nou pentru aceasta, actoria. Din ciclul: „Dă-i Liei putere!”, reies următoarele.

Doamna scenarist trebuie să se descurce cu ce are la dispoziție, adică actori notorii, de calibrul lui George Mihăiță, dar și „neinițiați”, cum ar fi Theo Rose, culmea, tocmai cea pentru care Lia a fost lăsată în derivă. Mai că îți vine să empatizezi cu scenarista, care trebuie să își bată capul dublu pentru a da strălucire unor personaje. Practic, Lia o pune în valoare pe Theo pe micile ecrane, iar Theo a pus-o în valoare în fața unei țări întregi.

Lia Bugnar a făcut tot posibilul să fie lângă fostul ei ”pui”
Lia Bugnar a făcut tot posibilul să fie lângă fostul ei ”pui” / (Foto: CANCAN.RO)

Ce înseamnă transferul de imagine, a reușit Rose ce n-a reușit participarea la „Asia Express”. Revenind, Lia Bugnar aruncă săgeți subtile către Theo și pregătirea sa în ale actoriei:  

„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!”, ne-a declarat scenarista serialului „Clanul”.

Lia Bugnar repetă istoria „tinereilor” cu reporterul CANCAN.RO

( CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ŞI DIN CE FACE BANI ANGHEL DAMIAN? EL ESTE NOUL IUBIT AL LUI THEO ROSE, DUPĂ CE L-A PĂRĂSIT PE ALEX LEONTE )

Lia Bugnar, glume cu reporterul tinerel de la CANCAN.RO

Istoria ne-a invățat că este făcută pentru a se repeta, iar Lia Bugnar încearcă să se replieze după scindarea de Anghel Damian. Mai în glumă, mai în serios, dialogul cu reporterul tânăr de la CANCAN.RO a fost plin de tâlc, scenarista, actrița și femeia de cultură dezvăluind cum ar trebui cucerită, mai ales că acum este liberă de contract. Pentru o mai bună înțelegere a situației prin care trece Lia, vom atașa dialogul cu reporterul în cele ce urmează:

-Lia Bugnar: „Te interesează viața mea personală?”

-Reporter CANCAN.RO: „Da…”

-Lia Bugnar: „Dar de ce, îți place de mine, vrei să mă ceri?”

-Reporter CANCAN.RO: „Da, dar după ce îmi răspundeți la această întrebare!”

-Lia Bugnar: „Ce să zic, sunt niște etape de trecut, nu se ajunge direct la întrebarea asta, întâi trebuie să mă inviți în parc, eu îți spun dacă vin sau nu. Nu se întreabă nimeni pe lumea asta dacă e singur sau nu, după cinci minute de conversație! Așa e la oamenii normali!”

-Reporter CANCAN.RO: „Eu voiam să ard etape…”

-Lia Bugnar: „Eu te înțeleg, te înțeleg și de ce, sunt atât de deosebită, dar nu se poate! În viață, trebuie să treci prin niște probe!”

-Reporter CANCAN.RO: „Și mai ales schimbarea de look, cred că de la schimbarea de look a venit această energie!”

-Lia Bugnar: „Mie mi se pare că arăt ca întotdeauna!”

-Reporter CANCAN.RO: „Nu, era mai lung un pic!”

-Lia Bugnar: „A, că m-am tuns? E și ăsta un subiect?”

-Reporter CANCAN.RO: „Da, pentru că fetele, de obicei când se tund, înseamnă că a fost ceva acolo!”

-Lia Bugnar: „Să-ți zic ceva, m-am tuns de mult, doar că nici naiba nu se uita la tunsoarea mea, că nu interesa pe nimeni atunci!”

( VEZI ȘI: TOP 25 REACȚII DIN ONLINE PE SUBIECTUL THEO ROSE ȘI NOUL IUBIT. OAMENII SE ÎMPART ÎN MAI MULTE TABERE, IAR UNII ÎL CER PE UN MANELIST CELEBRU ÎN ROLUL DE PARTENER AL ARTISTEI )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Cine este, de fapt, acest cerșetor care caută prin gunoaie. Îl recunoști? Este foarte CUNOSCUT
Cine este, de fapt, acest cerșetor care caută prin gunoaie. Îl recunoști? Este foarte CUNOSCUT
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a lăsat prea mult la vedere
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a...
Influencerița care s-a iubit cu mai mulți fotbaliști trebuia s-o aibă nașă pe Anamaria Prodan: „O cunosc foarte bine”
Influencerița care s-a iubit cu mai mulți fotbaliști trebuia s-o aibă nașă pe Anamaria Prodan:...
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
ANIMAŢIE. Două metrouri care mergeau în sens opus au fost la un pas să se ciocnească cu 80 km/h.
ANIMAŢIE. Două metrouri care mergeau în sens opus au fost la un pas să se...
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul Putin și i-au fost confiscate uzinele
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul...
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc: Ce-i cu asta, nenorocito?
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc:...
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce s-a întâmplat, de fapt?!
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce...
„M-a pus să aleg între el și mama”. De ce a lipsit Marius Elisei de la înmormântarea Mioarei Roman. Detaliul uluitor făcut public de Oana Roman
„M-a pus să aleg între el și mama”. De ce a lipsit Marius Elisei de...
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în Biserica Ortodoxă din Curtici? Bogdan s-a luptat cinci săptămâni să trăiască
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în...
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu 2 camere de 1200 de euro.” Octavian Strunilă despre datoriile strânse la patru bănci
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu...
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu i-a venit să creadă ce i-a făcut Anghel Damian. A tot sperat că lucrurile vor sta altfel: „Mă usuc de nervi”
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu...
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și...
SITE-URILE INTERZISE în România! Accesul din țara noastră va fi total RESTRICȚIONAT!
SITE-URILE INTERZISE în România! Accesul din țara noastră va fi total RESTRICȚIONAT!
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii...
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Lege nouă în Rusia: publicitatea pe site-urile web ale ,,agenţilor străini”, interzisă
Lege nouă în Rusia: publicitatea pe site-urile web ale ,,agenţilor străini”, interzisă
BUCURIE TOTALĂ pentru Traian Băsescu! Fostul președinte a primit CHIAR ACUM vestea nesperată
BUCURIE TOTALĂ pentru Traian Băsescu! Fostul președinte a primit CHIAR ACUM vestea nesperată
De la covor la fulger: cum funcționează electricitatea statică
De la covor la fulger: cum funcționează electricitatea statică
Cum a reacționat un turist american după ce a mâncat pentru prima dată SARMALE, într-un restaurant din București
Cum a reacționat un turist american după ce a mâncat pentru prima dată SARMALE, într-un...
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Mesajul bizar pe care Mile Povan l-a publicat pe rețelele sociale, în urmă cu o lună. Cuvintele cântărețului, înainte de tragedie
Mesajul bizar pe care Mile Povan l-a publicat pe rețelele sociale, în urmă cu o...
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale