Culisele unei impacari istorice! Cum a convins-o de fapt vaduva lui Nicolaescu pe sora regiuzorului sa renunte la proces

Publicat: 15/08/2014 | 16:07
Culisele unei impacari istorice! Cum a convins-o de fapt vaduva lui Nicolaescu pe sora regiuzorului sa renunte la proces

In sfarsit, Sergiu Nicolaescu se poate odihni in pace! Cele mai importante doua femei din viata sa, sora, respectiv sotia, au ingropat securea razboiului, dupa un an de certuri. Iolanda si Dana Nicolaescu sunt, acum, cele mai bune prietene.

Imediat dupa moartea marelui regizor Sergiu Nicolaescu, sora sa, Iolanda, a contestat in instanta testamentul lasat de acesta prin care intreaga sa avere ii ramanea sotiei, Dana Nicolaescu. Cele doua nu au fost niciodata prea apropiate, iar prapastia dintre ele s-a adancit odata cu disparitia regretatului regizor. Iata insa ca, la mai bine de un an si jumatate de cand Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi, cele doua au hotarat sa faca pace, din senin, iar reporterii CANCAN.ro au aflat culisele impacarii, chiar de la sora regretatului regizor.

iolanda nicolaescu

„Dana m-a sunat sa-mi spuna ca crea sa vina pana la mine, iar eu am fost de acord. A venit sa vada cum ma simt. Am avut o discutie civilizata si ne-am dat seama ca nu are rost sa fim suparate. Chiar daca as castiga azi procesul cu ea, poate maine mor, caci totusi, am 87 de ani. Ne-am dat seama ca ne certam degeaba si am hotarat sa se impacam. Bine, de fapt noi doua nu ne-am certat, pur si simplu am fost suparate si nu ne-am vorbit. Acum suntem in relatii foarte bune, apropiate, si ma bucur nespus. Cred ca fratele meu ar fi foarte fericit sa vada ca ne intelegem atat de bine” a declarat Iolanda Nicolaescu, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.


Dana ii plateste toate cheltuielile

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor

Dupa moartea lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda s-a descurcat foarte greu cu banii, caci are o pensie de numai 637 de lei, bani care abia daca ii ajung pentru medicamente. De la inceputul acestei luni insa, Iolanda nu trebuie sa-si mai faca griji, caci cumnata sa ii asigura toate cele necesare.

iolanda nicolaescu

„Ea si-a asumat responsabilitatea sa aiba grija de mine si vad ca se tine de cuvant. Imi cumpara toate cele necesare, mi-a adus chiar si o doamna care sa-mi gateasca, caci eu nu mai pot face asta. Lucrurile merg foarte bine intre noi. Pana la urma, Dana este singura persoana apropiata care mi-a ramas, singura familie, si era pacat sa fim suparate”, ne-a mai spus Iolanda, semn ca a reusit sa stearga trecutul cu buretele.

 

CITESTE SI

E oficial! Dana si Iolanda Nicolaescu incep lupta pentru avere! Ce arme scoate sora regizorului chiar inainte de proces!

Cum a sabotat-o vaduva lui Nicolaescu pe sora acestuia! In fiecare an, Iolanda facea ASTA, dar acum…

Premonitie macabra a lui Sergiu Nicolaescu! Ce sustine sora regizorului ca urma sa se intample cu o saptamana inainte sa moara!

A contestat in instanta testamentul

Sergiu Nicolaescu

Iolanda Nicolaescu a sustinut ca testamentul lui Sergiu Nicolaescu ar fi un fals, caci el nu ar fi lasat-o tocmai pe ea de izbeliste. Toata averea regretatului regizor ii revenea vaduvei sale, iar Iolanda nu era mentionata in acel act, drept care aceasta a hotarat sa conteste actul, in instanta.

iolanda nicolaescu

Primul termen din proces urma sa aiba loc la inceputul lunii viitoare, insa Iolanda si Dana s-au impacat pe ultima suta de metri si au renuntat la judecata.

 

Georgiana Coman

Citește și...