Culiţă şi Iancu Sterp, la momentul adevărului. “Colegii râdeau de numele noastre!” Care dintre fraţi a dus mai departe afacerea cu oi a familiei

Publicat: 13/02/2018 | 18:08

Invitaţi la un post de televiziune, fraţii Sterp au vorbit despre trecut şi şi-au adus aminte că erau ironizaţi de colegi pentru numele de familie pe care îl poartă. Cei doi au recunoscut, însă, că în prezent nu se mai confruntă cu o astfel de problemă.

 

Iancu, fratele cel mic, se bucură de un real succes în rândul domnişoarelor, chiar dacă, încă, nu a terminat liceul. Chiar şi aşa, el este cel care are grijă de afacerea cu oi a familiei.

„Iancu a avut mai mult timp să meargă la sală. Eu am puţină burtică. Vreau să fiu diferit de tiparul cu pătrăţele. Colegii râdeau de numele noastre. Fratele meu a dus tradiţia cu oi mai departe. Iancu a fost mereu cuminte”, a spus Culiţă Sterp.

La rândul său, Iancu a declarat: „Anul ăsta am bacul. Mă ocup de afacerea familiei noastre, cea cu oi. Să fie clar, numele de Sterp nu este la propriu, nu se aplică în cazul nostru”.