Culiţă şi Iancu Sterp, la momentul adevărului. “Colegii râdeau de numele noastre!” Care dintre fraţi a dus mai departe afacerea cu oi a familiei

Publicat: 13/02/2018 | 18:08

Invitaţi la un post de televiziune, fraţii Sterp au vorbit despre trecut şi şi-au adus aminte că erau ironizaţi de colegi pentru numele de familie pe care îl poartă. Cei doi au recunoscut, însă, că în prezent nu se mai confruntă cu o astfel de problemă.

 

Iancu, fratele cel mic, se bucură de un real succes în rândul domnişoarelor, chiar dacă, încă, nu a terminat liceul. Chiar şi aşa, el este cel care are grijă de afacerea cu oi a familiei.

„Iancu a avut mai mult timp să meargă la sală. Eu am puţină burtică. Vreau să fiu diferit de tiparul cu pătrăţele. Colegii râdeau de numele noastre. Fratele meu a dus tradiţia cu oi mai departe. Iancu a fost mereu cuminte”, a spus Culiţă Sterp.

La rândul său, Iancu a declarat: „Anul ăsta am bacul. Mă ocup de afacerea familiei noastre, cea cu oi. Să fie clar, numele de Sterp nu este la propriu, nu se aplică în cazul nostru”.

Citește și...