Cum a ajuns sa arate acum fiul secret al lui Catalin Botezatu! Nimeni nu-l mai recunoaste!

Publicat: 27/02/2015 | 16:37
Cum a ajuns sa arate acum fiul secret al lui Catalin Botezatu! Nimeni nu-l mai recunoaste!

Dupa ce a facut mare valva in perioada in care toata lumea sustinea ca este fiul biologic a lui Catalin Botezatu, tanarul Andrei Iordache a disparut din peisajul monden. In ultima vreme, Andrei este de nerecunoscut si nu mai aduce deloc cu "tatal" lui.

Andrei Iordache a devenit cunoscut dupa ce Catalin Botezatu l-a angajat in trupa lui de manechini. De cum a aparut in defilarile creatorului de moda, Andrei a inceput sa fie tinta speculatilor. S-a zvonit cum ca este fiul biologic al lui Catalin Botezatu, lucru care nu nu l-a deranjat nici pe el, nici pe Bote.

Andrei nu mai are deloc aceeasi imagine ca acum patru ani
Andrei nu mai are deloc aceeasi imagine ca acum patru ani

S-a transformat intr-un lumbersexual

Aceste speculatii au inceput in momentul in care s-au vazut asemanarile destul de evidente intre Catalin Botezatu si Andrei Iordache. In ultima vreme, insa, tanarul care s-a lansat si el in lumea designerilor, nu mai aduce deloc cu baiatul timid care a devenit celebru peste noapte in urma cu patru ani. De altfel, in prezent,  el nu mai are nicio trasatura de la presupusul lui tata. Desi ii imita atat gesturile, cat si modul cum Bote se imbraca, acum Iordache a ajuns de nerecunoscut. De curand, Andrei a postat pe siteurile de socializare o imagine cu el in care a vrut sa arate prietenilor sai virtuali cat de radical si-a transformat  look-ul.

Andrei este de nerecunoscut
Andrei este de nerecunoscut

Se pare ca Andrei isi doreste sa intre in trendul momentului si s-a transformat intr-un lumbersexual. Aceasta noua tipologie masculina, lumbersexualii, in care se incadreaza si Andrei, castiga tot mai mult teren in fata metrosexualilor. Barbatii care vor sa se incadreze in aceasta categorie se inspira de la eroul popular american Paul Bunyan, uriasul taietor de lemne.

 

 

CITESTE SI:

Adevarul despre relatia lui Bote cu presupusul fiu! Andrei Iordache n-a mai vorbit de luni de zile cu el, nici macar la telefon!

La un an de relatie, Andrei Iordache si Madalina Barbu au ganduri de despartire. Vezi cum au ajuns in punctul acesta

 

Andrei Iordache si Catalin Botezatu

S-a lansat in moda

 

Andrei insa isi doreste totusi sa ramana cat mai aproape de cel despre care lumea spune ca ii este tata biologic. De cativa ani a urmat modelul lui Catalin Botezatu si s-a lansat in moda. A coborat de pe podium in calitate de manechin si a urcat ca si designer. Lui Andrei nu ii place sa spuna ca este creator de moda, ci doar un tanar care are un atelier de croitorie si care incearca sa creeze rochii spectaculoase pentru doamne si domnisoare.

 

Denisa Macovei

 

Citește și...