Cum a ajuns Victor Piturca actionar la o fabrica de paine din Craiova: „N-a facut decat sa nenoroceasca niste oameni la poker”

Publicat: 18/04/2013 | 09:18

Un site sportiv din Craiova a publicat o poveste incredibila cu Victor Piturca: selectionerul Romaniei a castigat, in 2010, pe vremea cand antrena Universitatea Craiova, o fabrica de paine la poker.

Se pare ca norocul nu l-a ocolit niciodata pe Victor Piturca. Un site a publicat faptul ca ar fi castigat la poker o fabrica de paine in Craiova, pe vremea cand era antrenorul echipei patronate de Adrian Mititelu.

„Venit la Craiova in toamna lui 2010 sa puna echipa pe picioare, Piturca a mirosit ca-i rost de mancat o paine mai degraba pe taram pokeristic. L-a gasit de client pe Florin Busuioc. Exista o poveste cum ca, prin 2007, Busuioc cel mic a pierdut la carti clinicile Pan Med (el e de meserie medic), dar le-a rascumparat batranul Busuioc.

De data asta, din confruntarea cu Victor Piturca, Florin Busuioc a ramas fara fabrica Pan Group de la Gara. Inclusiv Adrian Mititelu cunoaste povestea. In mai multe aparitii televizate, rafuindu-se cu fostul sau partener, Mititelu a spus cam asa: „Cat a stat in Craiova, n-a facut decat sa nenoroceasca niste oameni la poker“. Ca si cum Piturca i-ar fi luat sa joace cu de-a sila. Florin Busuioc este in continuare asociat majoritar la Pan Group.

E si manager, inclusiv peste partea detinuta de Victor Piturca. El va vinde Pan Group-ul de la Gara si pe cel de pe Calea Bucuresti germanilor de la Lidl, care le vor preschimba in magazine. Doar ca pe cel de la Gara banii ii vor reveni lui Piturca, eventual va incasa si fostul proprietar un comision”, potrivit site-ului sportuloltenesc.ro.

Ionut Chiperi

Citește și...