Cum a fost sarbatorita victoria istorica de patronul Gigi, blondina Delia, premierul Ponta si talentatul Bartos!

Publicat: 08/03/2013 | 16:29

Steaua a reusit joi seara o performanta istorica in meciul castigat in fata londonezilor de la Chelsea. Aproape 50.000 de mii de oameni au cantat si au strigat intr-un suflet la golul lui Rusescu si si-au incurajat non stop echipa preferata.

gigi

De la un asemenea meci nu au putut lipsi nici vedetele, care nu s-au lasat mai prejos decat galeria echipei din Ghencea si au scandat cat le-au tinut plamanii. Daca dupa meci, Becali declara ca nu a avut nicio emotie in privinta rezultatului, acesta fiind sigur ca Steua va reusi un scor pozitiv, nu acelasi lucru se poate spune despre latifundiarul din Pipera, in loja de pe National Arena.

delia

Cu mainele la gura, plin de emotie, acesta a izbucnit pur si simplu in momentul golului lui Rusescusi a ridicat pumnii spre cer, plin de bucurie.

delia

Tot din tribune a sarbatorit si Delia Matache care a venit la meci insotita de sotul ei Ravan, alaturi de care a dansat pe timpul pauzei dintre reprize si pe care l-a sarutat cu patos atunci cand nu era prea ocupata sa imortalizeze momentul istoric de pe National Arena.

ponta

Printre microbistii veniti sa sustina echipa ros-albastra s-a numarat si premierul Victor Ponta care si-a adus baiatul pe stadion.

bartos

„Ratacit” printre ultrasii stelisti a fost si simpaticul prezentator de la Romanii au Talent, Pavel Bartos care a strigat pentru Steaua cat l-a tinut gura de tare. Un pic mai putin preocupata de fotbalul din teren a fost Ana Maria Prodan , care s-a bucurat din plin de atentia fanilor alaturi de care s-a pozat.

prodanca

Lucian Becali a privit plin de emotii meciul echipei conduse de unchiu sau

Remus Truica si Liviu Moreanu au sustinut din tribune echipa Selei
Madalina Draghici a venit la meciul Stelei alaturi de iubitul ei
Dinu Pescariu a strigat din tribune pentru echipa preferata
Andrei Zaharescu a privit meciul Stelei cu maxima atentie
Ion Tiriac, alaturi de Victor Becali pe National Arena
Marina Dina a facut poze si a vorbit la telefon pe tot parcursul meciului

 

Citește și...