Cum a murit, de fapt, chelnerita din Centrul Vechi! Ce le-a spus Georgiana, cu ultimele puteri, medicilor de pe ambulanta

Publicat: 11/09/2014 | 08:33

Muncea de mica, iar clientii fideli din Centrul Vechi o cunosteau destul de bine pe Georgiana, chelnerita care a murit duminica noapte, in conditii suspecte. Fata si-a dat ultima suflare chiar in mainile medicilor de pe ambulanta.

In momentul in care seful de sala a gasit-o pe Georgiana in baia localului in care lucra, s-a creat panica. Foarte multi oameni, chiar si de la terasele vecine, s-au adunat la fata locului sa vada ce s-a intamplat.

Georgiana Ispas

Martorii sustin ca fata era constienta cand a venit salvarea, insa nu putea sa scoata niciun cuvant. Pentru a putea comunica, medicii ii puneau intrebari la care tanara de 22 de ani sa poata raspunde cu da sau nu, printr-o simpla miscare din cap.

Georgiana Ispas

Astfel, martorii povestesc cum chelnerita a fost intrebata daca a luat vreo pastila, iar ea a dat afirmativ din cap. De asemenea, doctorii au mai intrebat daca este vorba despre o pastila de cap, iar ea, din nou, a confirmat. Georgiana nu a putut indica, insa, nici cine i-a dat medicamentul si nici ce fel de doctorie era. A fost urcata imediat in ambulanta si transportata de urgenta la spital.
Din pacate, pe drum, tanara a intrat in coma, iar apoi a intrat in stop cardio-respirator. Medicii au incercat in zadar sa o readuca la viata, pentru ca inima ei a refuzat sa mai bata.

Georgiana Ispas

CITESTE SI:

Mesaj SINISTRU postat pe Facebook de ospatarita care a murit in Centrul Vechi! Inainte sa intre in tura a scris asta

Si-a muscat antebratele pana a ajuns la os, apoi si-a zgariat ochii pana s-a umplut de sange! In ce conditii a murit o ospatarita!

Era in depresie

Colegii tinerei sustin ca aceasta nu consuma de obicei alcool, insa era intr-o stare extrem de proasta, de cand se certase cu iubitul.

Georgiana Ispas

“Lua antidepresive de cand se certase cu iubitul ei. Era mereu trista, abatuta”, a declarat un amic al brunetei.

R.O.

Citește și...