Cum a pozat-o Smiley pe Gina Pistol, în Thailanda! Vedeta a făcut publică imaginea

Publicat: 13/01/2018 | 11:03

Smiley şi Gina Pistol şi-au făcut bagajele după Revelion şi au plecat în Thailanda (Vezi AICI imaginile din aeroport), unde să se poată bucura din plin de povestea lor de dragoste. Extrem de discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor, cei doi au publicat imagini pe reţelele de socializare, doar cu peisaje.

Recent, Gina nu s-a mai putut abţine şi a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, unde apare doar ea. Vedeta pare foarte fericită că se poate bucura de un loc atât de frumos, alături de iubitul ei, Smiley. Să sperăm că în curând vor publica şi imagini cu ei doi împreună.

Gina, alături de Smiley, de Revelion

Gina Pistol s-a întors recent din Asia, unde a filmat pentru noua emisiune Asia Express, iar revederea se pare că a fost cât se poate de dulce, căci doi nu mai stau separaţi deloc. Gina l-a urmat pe Smiley la Sibiu, acolo unde au petrecut împreună trecerea dintre ani. Potrivit click.ro, prezentatoarea şi-a făcut apariţia la scurt timp după ce Smiley a urcat pe scenă şi nu s-a retras decât aproape de final, când a urcat în culise. (Vezi AICI imaginile)

Blonda s-a poziţionat fix lângă scenă, dincolo de gardurile de protecţie, şi l-a sorbit din priviri. În tot timpul cât artistul a cântat, ea l-a filmat continuu, a fotografiat fiecare moment şi i-a salutat pe spectatorii din public, cărora le-a confirmat astfel că se iubeşte cu Smiley.

Citește și...