Cum a reacţionat Alexandru Arşinel după ce Mihai Bendeac l-a numit „un submediocru fiert pe bani”: „Nu are…”

Publicat: 31/10/2017 | 08:05

Umorul lui Mihai Bendeac nu e deloc pe placul actorilor din generaţia de aur. Alexandru Arşinel şi Stela Popescu sunt foarte „porniţi” împotriva juratului de la iUmor. 

Pare că s-a pornit un război între Mihai Bendeac şi Stela Popescu. În „scandal”, a intrat şi Alexandru Arşinel, care crede că actorul nu are „cei şapte ani de acasă”.

„Nu-mi plac lucrurile astea mai groase, mai…Sunt mulţi care fac treaba asta, dar deobicei fac asta oamenii fără carte. Dar el e un ăiat cu facultate terminată talentat”, a declarat Stela Popescu, la un post de ştiri.

 Lăsând la o parte faptul că jumătate de carieră a ales să o petreacă alături de un submediocru fiert pe bani, o invit să aleagă pe oricine de pe stradă care să joace în teatru Richard al III-lea şi în TV să scrie, să joace, să realizeze 1.200 de momente. Respect etern, doamna Stela”, a replicat Mihai Bendeac.

„Nu cred că Arşinel este un mediocru. Arşinel este un băiat talentat”, i-a sărit în apărare Stela Popescu.

„Nu mă interesează acest individ, nici părare lui. Nu are cei şapte ani de acasă. Ar trebui să-l judecaţi dumineavoastră, dacă un individ poate să-i aducă unui coleg asemenea acuzaţii. După 60 de ani de carieră”, a fost răspunsul lui Alexandru Arşinel.

 

Citește și...