Cum a reacţionat iubita lui Cătălin Cazacu, după ce motociclistul s-a arătat afectat de eliminarea Claudiei Pavel!

Publicat: 12/02/2018 | 13:00

Cătălin Cazacu a fost foarte supărat după ce Claudia Pavel a părăsit competiţia Exatlon. Atât coechipierii săi, cât şi telespectatorii au observat cât de afectat a fost motociclistul, motivând că a plecat un om de care s-a apropiat foarte mult.

Nu-mi vine sa cred ca a plecat un om de care eu eram foarte apropiat. Suntem o specie care nu suntem facuti sa traim singuri. In cazul ei, ma bucur ca este acasa cu copilul ei. Trebuiau sa fie nominalizati cei doi noi veniti. Nu e usor sa pierzi un om care a stat atata vreme aici. Ne-am atasat unii de altii si ajung sa-ti lipseasca dupa ce pleaca. Nu e usor, dar asta e, sunt obisnuit cu lucrurile grele, a spus Cătălin Cazacu. 

Iubita lui, Ana Roman, a fost foarte afectată de spusele lui Cătălin, la scurt timp după acest moment, bruneta şi-a luat prietenele şi au mers la un restaurant din Capitală, probabil să se mai detaşeze de toată această situaţie.

Dacă, la început, nu a dat prea multă importanţă şi stătea liniştită deoarece ştia chiar de la iubitul ei că artista ar fi întreţinut relaţii intime cu fostul fotbalist înainte să intre în competiţie, acum lucrurile s-au schimbat. Ana este foarte supărată pe motociclist, însă nu vrea să ia o decizie până nu discută cu el.

“M-a surprins foarte tare ceea ce s-a întâmplat, la început nu am dat prea multă importanţă, mai ales că eu ştiu chiar de la Cătălin că Giani Kiriţă şi Claudia aveau o relaţie mai «specială», întreţineau relaţii intime înainte să intre în concurs. Chiar am ieşit la masă cu Giani şi Cătălin de câteva ori, înainte să plece în Republica Dominicană şi Giani mereu spunea «Claudiţa în sus, Claudiţa în jos». M-a deranjat ceea ce am văzut la TV, dar familia lui mă susţine, am o relaţie foarte bună cu părinţii lui. Câţiva prieteni au venit de la Timişoara, să fie alături de mine şi mi-au zis să nu bag de seamă ceea ce se speculează, până nu discut cu Cătălin. Acum, sper să am puterea să rezist, pentru că e posibil să dureze ceva timp până ajunge el acasă”, a declarat Ana Roman, iubita lui Cătălin Cazacu, pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

 

Citește și...