Cum a reușit un copil de doi ani din Focșani să își bage în sperieți familia! Ce le-a făcut părinților

Publicat: 17/07/2020 | 17:57
Cum a reușit un copil de doi ani din Focșani să își bage în sperieți familia! Ce le-a făcut părinților

Un copil de doi ani din Focșani a uluit pe toată lumea, după ce a „pus la cale” un plan ingenios pentru a se uita liniștit la desene.

Aflată pe balconul apartamentului din Focșani unde locuiește, o mamă a trecut astăzi prin momente de panică. Fiul ei de doar doi ani a decis să o încuie afară, pentru a se uita nestingherit la desene.

Speriată, femeia și-a alertat soțul, care se afla în fața blocului și a urcat într-un suflet. Totuși, bărbatul a avut o surpriză atunci când a constatat că nici el nu poate intra în casă, deoarece cheia rămăsese în ușă, pe interior. 

Pompierii au intervenit prompt

Rămași fără soluție, cei doi părinți îngrijorați au sunat la 112. Două echipe de pompieri au venit rapid și au reușit să intre în apartament, cu o scară, printr-un alt balcon lăsat deschis. 

La venirea pompierilor, copilul de doar doi ani era liniștit și se uita la desene :).

„Văzând că nu au altă soluţie au sunat la 112. Imediat, au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, care s-au deplasat de urgenţă către locul evenimentului, cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime (autoscară) . La indicaţiile părinţilor, cu ajutorul autoscării, pompierii au reuşit să intre în apartament printr-o uşă deschisă de la un alt balcon. Spre fericirea tuturor, copilul stătea liniştit şi se uita la televizor”, au transmis pompierii din Focșani. 

Foto: pixabay.com