Cum a suportat frigul cumplit de afara! Laura Cosoi, pictorial INCENDIAR in prima zi a anului!

Publicat: 02/01/2015 | 18:30
Cum a suportat frigul cumplit de afara! Laura Cosoi, pictorial INCENDIAR in prima zi a anului!

Laura Cosoi si-a surprins fanii de pe contul de socializare, chiar in prima zi a anului. Vedeta a facut o şedinţă foto incendiară la Valea Doftanei.

Laura a renunţat la o parte din haine şi a suportat frigul cumplit de afară, de dragul artei. Sedinta s-a dovedit a fi una incendiara, iar vedeta a surprins prin tinuta sexy.

Laura Cosoi

Laura Cosoi

„Era atât de frumos şi straniu în acelaşi timp. Natură s-a jucat cu ochii mei, făcându-mă să cuprind totul într-o privire, mi-a zăpăcit mirosul cu parfumul de gheaţă, mi-a năucit pielea brăzdând-o cu bice reci care păreau de foc. Imaginea din faţă ochilor m-a dus cu gândul la filmele lui Tarkovsky, tablourile lui Nicolae Grigorescu şi versurile lui Bacovia. Am reuşit să imortalizez totul în imagini, iar Iza, ceva mai inspirată, a filmat. Sunt încântată că mi s-a oferit şansa să-ţi povestesc despre această întâmplare. A fost o ieşire deosebită, cu oameni faini, poze reuşite, peisaje inedite şi locuri noi descoperite”, a scris ea pe blogul ei personal.

Citeste si

Smiley si Laura Cosoi au dat nas in nas la o petrecere! Ce i-a spus cantaretul blondei si iubitului ei

Asta e motivul pentru care Laura Cosoi nu vrea sa se marite! Raspunsul blondei te va surprinde: „Cred ca…”

De Craciun a stat departe de bucatarie

Dupa ce a participat la MasterChef, Laura Cosoi si-a lansat o carte de bucate si isi tine la curent cititorii cu retete pe blogul personal. Cu toate acestea, de Craciun vedeta marturiseste ca a fost doar un musafir rasfatat si s-a bucurat, impreuna cu iubitul ei, Cosmin, de bunatatile preparate de mamele lor.

L.L