Cum am filmat-o pe cumnata lui Şerban Huidu. Giulia Anghelescu, show de zile mari la Loft

Publicat: 25/04/2017 | 00:00

Giulia şi Vlad au sărbătorit ultima împăcare la Loft, unde cumnata lui Şerban Huidu a arătat o formă de zile mari şi a atras privirile tuturor. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor). 

Relaţia dintre Giulia şi Vlad este, în clipa de faţă, cât se poate de bună. Cei doi petrec foarte mult timp împreună şi trăiesc din plin fiecare secundă. Au trecut peste momentele tensionate de altădată şi se bucură de viaţă. Au început să iasă, din nou, în cluburi şi să se distreze. (GIULIA face dezvăluiri despre căsnicia sa: „A fost cea mai dureroasă din viaţa mea”).

Aşa s-a întâmplat şi în weekend-ul recent încheiat. Giulia şi Vlad au descins la Loft, un binecunoscut club din Capitală, unde s-au relaxat la maxim. Fiecare, însă, în felul lui. Dacă Vlad a fost mai liniştit, Giulia a arătat o formă de zile mari. Cumnata lui Şerban Huidu a dansat, a râs, s-a întreţinut cu prietenii şi a consumat alcool, fără, însă, să exagereze. Soţul ei a fost mai rezervat, dar a lăsat să se vadă că s-a simţit bine.

Cert este că a fost o seară perfectă pentru cei doi. Neînţelegerile din trecut au fost date uitării. Tot ce contează acum este viitorul. Vlad şi Giulia vor să profite de fiecare clipă pe care o petrec unul lângă celălalt. Distracţia din club s-a încheiat spre dimineaţă. Cei doi au plecat împreună spre casă, după o ieşire de neuitat.

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu au trecut printr-o perioadă mai puţin fericită a relaţiei lor, dar, într-un final, au reuşit să-şi salveze căsnicia. “Azi avem o familie atât de frumoasă şi deşi nu ştii niciodată ce îţi rezervă viitorul, ştiu sigur că legătura dintre noi e foarte puternică. Şi mai ştiu că singurul lucru pe care îl vom face, ţinându-ne de mână, aşa cum ne-am ţinut prima dată, umăr lângă umăr, vom putea trece, împreună, peste orice obstacol”, a scris Giulia pe blogul personal, la începutul lunii martie. (GIULIA ANGHELESCU a făcut anunţul, după patru ani de căsătorie cu soţul ei).

Citește și...