Cum arata Bianca Dragusanu acum 4 ani? Era blonda sau roscata sau mai putin… tunata? „Sa nu zica Anda Adam ca o imiti pe ea!”

Publicat: 07/04/2014 | 08:56

Dupa atatea schimbari prin cate a trecut, e greu sa iti aduci aminte cum arata Bianca Dragusanu in urma cu fix 4 ani de zile! Si-a schimbat ea radical look-ul in mai putin de-o saptamana, dar in atata timp...

Bianca le-a aratat prietenilor de pe internet cum arata acum 4 ani. Avea aceeasi culoare la par, insa coafura ei arata cu totul altfel.

Bianca Dragusanu

„Un look cu breton de acum 4 ani. Voi cum aratati acum 4 ani? Astept poze!”, a scris Bianca pe contul ei de Facebook.

Bianca Dragusanu

Cand au vazut-o pe fosta sotie a lui Victor Slav cu breton, fanii au atentionat-o rapid: “Sa nu zica Anda Adam ca o imiti pe ea cu breton , dar tie iti sta foarte bine!”.

____

CITESTE SI:

Cu cateva zile inainte de divort s-a facut blonda, apoi si-a schimbat radical culoarea parului! Vezi cum arata Bianca acum!

Secvente socante cu Cristea, o blonda si-o roscata, dupa mult alcool! Le-a pipait obraznic pe sani, apoi le-a ajutat sa vomite!

_____

Cu cateva zile inainte de divort s-a facut blonda, apoi si-a schimbat radical culoarea parului! Vezi cum arata Bianca acum!

Imaginea a adunat peste 2.000 de Like-uri, iar parerea aproape unanima a fanilor a fost ca si atunci si acum, roscata arata excelent.

Intr-o saptamana si-a schimbat de doua ori radical look-ul

Cu cateva zile inainte de divort, Bianca s-a vopsit blonda. Avea nevoie de o schimbare si a concretizat-o, spunea ea atunci.

Bianca Dragusanu

Nu a fost multumita prea mult timp de blondul care a consacrat-o, asa ca, in cateva zile, fosta doamna Slav a redevenit roscata.

R.O.
 

Citește și...