Cum arăta Bianca Drăguşanu la 20 ani. Nu avea operaţii estetice, buzele mărite şi era foarte slabă. A pozat în lenjerie intimă

Publicat: 24/02/2016 | 16:32
Cum arăta Bianca Drăguşanu la 20 ani. Nu avea operaţii estetice, buzele mărite şi era foarte slabă. A pozat în lenjerie intimă

Bianca Drăguşanu este fără doar şi poate un personaj controversat, iar de cele mai multe ei vedeta este acuzată că şi-a modificat aproape întreg corpul ca să arate ca în prezent.

O imagine cu iubita lui slav de pe vremea când avea 20 de ani demonstrează contrariul.

Şi-o imaginează cineva pe Bianca Drăguşanu fără implanturi mamare, fără dantura modificată, aluniţe scoase, botox pentru riduri şi mai ales fără buze mărite? Dacă nu, atunci vă prezentăm noi, CANCAN-ul, site-ul numărul 1 din România, o fotografie în care roşcata apare complet naturală. Aproape nimeni nu o ştie atât de naturală, iar mulţi au cunoscut-o prin intermediul spaţiului public deja tunată. Dar să ne întoarcem în timp, mai exact cu 13 ani în urmă, când Bianca Drăguşanu era o fată firavă, care îşi dorea să cunoască celebritatea. Îmbrăcată într-un costum de baie sexy, vedeta TV poza provocator într-o …pădure.

Bianca Dragusanu

Coincidenţa face că tot într-o pădure a fost prinsă şi prima dată de paparazzii CANCAN, dar asta este altă poveste. Revenind la subiectul nostru, Bianca, pe atunci o anonimă, nu avea sâni, buze, plus toate cele, însă, cu toate astea, arăta chiar bine. De fapt, dacă stăm bine să ne gândim, diferenţele nu sunt foarte mari, însă sânii şi buzele sunt deja elementele care o caracterizează în prezent, imagine care nu se prea pupă cu cea din urmă 13 ani. Aşadar, dacă ar lua exemplul prietenei sale stabilită peste ocean Monica Gabor şi ar renunţa la silicoane şi acidul hialuronic din buze, Bianca Drăguşanu ar avea şanse să semene cu tânăra din imagine, mai ales că în ultima perioadă oscilează la culoarea părului între roşcat şi blond.

Un admirator secret a trimis pe adresa redacţiei pont@cancan.ro fotografie cu Bianca Drăguşanu la 20 de ani, iar noi am zis că ar fi frumos să o împărtăşim cu voi, dar şi să comentăm împreună pe pagina de facebook cancan.ro despre schimbările de imagine ale vedetei tv şi dacă realmente vi se pare că schimbarea este majoră.

Acuzată că s-a operat … cam toată

Bianca Drăguşanu susţine că şi-a scos aluniţele, şi-a pus implanturi mamare, şi-a reparat dantura, şi-a pus acid hialuronic în buze, dar şi botox în jurul ochilor. Acestea ar fi singurele intervenţii pe care susţine că le-a avut, însă nu toată lumea este de aceeaşi părere. Gurile rele spun că Bianca şi-a micşorat gleznele pentru că erau prea groase, a suferit o intervenţie la nivelul maxilarului pentru a avea dantura perfectă, lipoaspiraţie abdominală, dar şi lipoaspiraţie în obraji şi bărbie.

Larisa Ciută