Cum arăta Dana Deac, când se trata de cancer! Vedeta a făcut publice primele imagini din spitalul unde a fost izolată zece zile

Publicat: 14/11/2017 | 08:12

Dana Deac a trecut prin momente grele, când a aflat că suferă de o boală foarte gravă. Asta se întâmpla în urmă cu mai bine de zece ani şi a vorbit deschis despre cancerul la sân, dar şi despre tratamentele pe care le-a urmat.

Dana Deac se luptă cu cancerul de ceva vreme, iar necruţătoarea boală i-a recidivat de cinci ori până acum. A fost internată la un spital din Turcia, unde i s-a administrat iod radioactiv i131 şi unde a stat izolată total într-un buncăr timp de 10 zile, cât a durat tratamentul. 

Acum este a cincea oara cand am facut cancer. E frisonant cand auzi. Si nu sunt singura. Dupa acele iradieri din 2008 nu m-am gandit niciodata că voi mai face cancer si ca ele vor cauza un nou cancer. Nimeni nu mi-a spus ca ar putea exista posibilitatea de a face cancer tiroidian. Acum, dupa ce l-am facut, toti au fost convinsi si fermi ca l-am facut din cauza iradierilor de la prima operatie. Am intrebat de ce ma pun sa fac din nou iradieri. “Exista posibilitatea sa faceti un cancer in gat, unul la glanda salivara sau o leucemie, mi-au spus.

Trebuie sa alegi intre cancere, trebuie sa stai sa te gandesti. Asta este viata, trebuie sa o iei asa cum este. Starea de depresie nu are cum sa te ajute. N-am trecut prin asta pentru ca eu am ajuns in ultimul ceas la psiholog si ma ajuta enorm sa gestionez aceste lucruri, povesteşte Dana Deac pe blogul său, danadeac.com.

 

Recomandarea CIAO.RO