Cum arata “mama telenovelelor” la 59 de ani! Ruxandra Ion este femeia care a “mosit” toate serialele de succes din Romania!

Publicat: 28/11/2015 | 19:25

Ruxandra Ion a fost intotdeauna omul din spatele camerelor de filmat, fiind o persoana extrem de discreta.

Ruxandra Ion

Pentru cei care nu stiu cum mai arata acum „mama telenovelelor romanesti”, ei bine, aceasta a fost surprinsa de CANCAN.ro, intr-un hipermarket din Bucuresti, de unde si-a facut cumparaturile.

Ruxandra cauta ceva in telefonul mobil
Ruxandra cauta ceva in telefonul mobil

In ultima perioada Ruxandra a slabit cateva kilograme si si-a schimbat look-ul. Imbracata lejer si extrem de relaxata, fosta producatoare s-a plimbat mai bine de jumatate de ora printre rafturile magazinului.

Citeste si

Succesul le-a luat mintile! Cum si de ce s-au lasat de telenovele Oana Zavoranu, Dan Bordeianu si Corina Danila! Unii inca regreta

„Mama telenovelelor romanesti” nu a uitat de fiica sa adoptiva. Vezi imagini emotionante cu Ruxandra Ion si Cristina Ciobanasu!

Ruxandra Ion

Si-a deschis scoala de talente

Ruxandra Ion a inceput sa lucreze in televiziune in 1990, la TVR. A venit la Pro la scurt timp dupa lansarea statiei, la mijlocul anilor ’90, iar acolo s-a ocupat mai intai de productia de emisiuni pentru copii. A preluat, ulterior, productia tuturor telenovelelor grupului si a condus postul Acasa TV.

La sfarsitul anului trecut, ea a lansat o scoala de talente – TV&Film Academy by Ruxandra Ion. (L.L.)

Citește și...