Cum arata “micutul Jean”, dupa 9 ani! De la terminarea filmarilor si pana azi nu s-a mai stiut nimic despre el!

Publicat: 13/01/2016 | 11:12
Cum arata “micutul Jean”, dupa 9 ani! De la terminarea filmarilor si pana azi nu s-a mai stiut nimic despre el!

„La Bloc” este un serial TV, de comedie care a fost difuzat la PRO-TV si a avut mare succes. Telespectatorii s-au bucurat timp de sase ani alaturi de actorii romani care au vrut sa le transmita prin intermediul micului ecran doar buna dispozitie.

Emanuel Bordianu sau „micutul Jean” asa cum este cunoscut de multe persoane care il stiu, datorita faptului ca asa era numele personajului pe care il juca in serialul „La Bloc” a juns sa fie un adolescent in toata firea. Au trecut noua ani de cand, „micutul Jean” filma de dimineata pana seara pentru ca totul sa iasa asa cum trebuie.

 

„Micutul Jean” in timpul filmarilor

In serial baiatul era fiul lui Nelu si al Bellei. Nelu Curca isi castiga existenta din taximetrie iar Bella era un cunoscut medic psiholog. Tanarul juca rolul unui baiat istet, mult mai matur si trecut prin viata decat trebuia sa fie pentru varsta lui.

Actorii din serialul
Actorii din serialul „La Bloc”

De exemplu, intr-un episod a jucat rolul unui cersetor pentru a avea mai multi bani, totul fara stirea parintilor. Insa, secretul acestuia nu a durat mult pentru ca a fost prins in fapt, atunci cand cersea la colt de strada chiar de Nelu si Bella.

Jean a devenit un adolescent care arata foarte bine
Jean a devenit un adolescent care arata foarte bine

Tanarul actor nu renunta la poftele inimii
Tanarul actor nu renunta la poftele inimii

Jean nu mai joaca teatru
In ciuda faptului ca a reusit sa devina cunoscut in timpul difuzarii serialului, Jean a intrat, dupa finalizarea filmarilor, intr-un con de umbra, din cauza ca nimeni nu mai stie nimic de el de atunci. Se pare ca acesta vrea sa isi traiasca adolescenta din plin, fara sa stie prea multa lume ce face. Contactat de reporterii CANCAN.RO, baiatul a fost foarte retinut in declaratii: „Momentan nu am proiecte. Nu mai joc teatru acum.”

Pe o banca in parc
Pe o banca in parc

CITESTE SI:

Vecinii din serialul „La Bloc” s-au reunit la CanCan Tv! Uite cat de mult s-au schimbat

Fosta fata din “La Bloc” a aparut in public aproape goala. Imagini de infarct cu posteriorul ei! Rochia transparenta i-a dezvalit

Din postarile pe care le are pe unul dintre conturile de socializare „micutul Jean” nu mai este atat de micut cum era, ci este un tanar in toata firea, deoarece tanarul actor are publicate imagini alatrui de prieteni in baruri sau terase.

Oana Pascaru
 

Citește și...