Cum arata sotia lui Roman de la Zdob si Zdub! Carolina iubeste cu… urechile

Publicat: 17/02/2014 | 16:56

Se spune ca in spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie puternica. Ei bine, acesta este si cazul lui Roman Iagupov. Indragitul solist al trupei Zdob si Zdub are o sotie superba, iar nevasta lui iubeste cu... urechile!

Intr-un interviu acodat postului de televiziune Acasa TV din Republica Moldova, cu ocazia Zilei Indragostitilor, Roman a vorbit despre viata lui amoroasa.

Roman Iagupov, alaturi de Carolina
Roman Iagupov, alaturi de Carolina

Solistul trupei Zdob si Zdub este casatorit cu frumoasa Carolina, o pictorita de peste Prut. Intrebat care este secretul casniciei lui, starul basarabean a facut o afirmatie surprinzatoare.
_____

CITITI SI:

Cea mai mare suparare a lui Dj Vasile! Toti il intreaba daca s-a imbogatit in urma colaborarii cu Zdob si Zdub. Vezi ce zice!

Din sluga, a ajuns lautar de cinci stele! Povestea fabuloasa a celebrului Dj Vasile, colaboratorul formatiei Zdob si Zdub!
_____

Barbatii cred ca, daca ai cucerit femeia si ai construit o casa, atunci gata. Insa nu este asa. Femeia are nevoie in fiecare zi de complimente. Noi iubim cu ochii, iar femeile cu urechile„, a spus Roman Iagupov.

De la sport, la rock

Roman Iagupov a venit pe lume la data de 13 septembrie 1973 in localitatea Volgograd din Rusia. A visat la o cariera in sport, urmand studiile Institutul de Educatie Fizica si Sport, insa in 1994, la 21 de ani, s-a reorientat catre muzica. Impreuna cu un grup de amici din orasul Straseni din Republica Moldova, a infiintat Zdob si Zdub, formatie ce avea sa devina una dintre cele mai de succes trupe rock din industria muzicala din Basarabia si din Romania.

J.D

Citește și...