Cum au incercat televiziunile sa-l PACALEASCA pe magicianul Johannes! „E ca si cum cineva te intreaba daca vrei sa-ti vinzi mama”

Publicat: 30/04/2015 | 13:16
Cum au incercat televiziunile sa-l PACALEASCA pe magicianul Johannes! „E ca si cum cineva te intreaba daca vrei sa-ti vinzi mama”

Chiar daca este implicat in mai multe proiecte, iluzionistul Johannes nu neaga faptul ca si-a dorit sa aiba un proiect si in televiziune. Magicianul a avut parte de un soc atunci cand i s-a propus sa isi dezvaluie trucurile in fata unei tari intregi

Celebrul Johhanes a disparut totatal de pe micile ecrane, preferand sa intre in afaceri si sa se ocupe strict de spectacole de magie. Iluzionistul a dezvaluit in exclusivitate pentru Cancan.Ro cum a incercat sa fie pacalit de mai multe posturi TV din Romania, care i-au cerut lucruri imposibile, pe care nu le-ar face niciodata, indiferent de suma care i se ofera.

Johannis

Lucrurile la televiziune in general in ultimii ani s-au schimbat mult si din pacate in rau si treaba asta a cam inceput odata cu criza. Mereu eu mi-am dorit momente care sa depaseasca granitele studiourilor pentru ca daca am visat sa fac de exemplu mersul pe Dunare va dati seama ca trebuie sa deplasezi echipa plus tehnica etc. si pentru situatia generala actuala nu este deloc usor. In ziua de azi multi producatorii si regizori se rezuma la lucruri cat mai putin costisitoare , la o stire ieftina dezbatuta in platou de diferite personaje si cu asta gata emisiunea”, ne-a declarat magicianul.

Johannis

Mai mult, acestuia i s-a propus sa lucreze cu mai multe vedete, carora trebuia sa le dezvaluie mai multe trucuri numai de el stiute. „In emisiunile care se desfasoara in studiouri poti face cateva trucuri dragute si doar atat . Am primit cateva propuneri foarte proaste pana acum…de exemplu cica sa fac o emisiune in care sa dezvalui trucuri . Este ca si cum iti zice cineva daca nu vrei sa iti vinzi prietenii sau pe mama . O alta propunere total nepotrivita era cica sa se faca o emisiune in care eu sa invat anumite vedete sa faca momente pe care doar un iluzionist profesionist le face gen sa mearga pe apa , levitatie, ingropat de viu etc. Anumite lucruri pot fi facute de vedete si ne putem amuza oarecum pe seama asta dar nu concep sa bagatelizez niste lucruri legendare pe care aparent sa le poata face cineva care nu are legatura cu asa ceva, asa ca voi continua sa merg in acest trend de invitat in anumite emisiuni pana cand cineva va fi pe aceiasi lungime de unda cu mine”, a mai adaugat Johannes pentru Cancan.Ro.

Citeste si

Va mai amintiti de prima femeie magician din Romania? Afla ce pune la cale

Drama incredibila a celui mai inalt magician roman! Doctorii i-au pus coaste din titan ca sa poata trai!

A mers pe si a iesit dintr-un sicriu ingropat in pamant

Johannes a realizat numere de iluzionism aflate la limita imposibilului: a mers pe apă, a evadat dintr-un sicriu îngropat în pământ, deşi avea mâinile şi picioarele legate, a fost călcat de un compactor de 15 tone si multe alte lucruri care au lasat publicul cu gura cascata.

Livia LIxandru

Citește și...