Cum au reactionat Razvan si Dani dupa SCANDALUL din avion! „Am …. tot drumul!”

Publicat: 29/09/2014 | 08:57
Cum au reactionat Razvan si Dani dupa SCANDALUL din avion! „Am …. tot drumul!”

Weekendul care tocmai s-a incheiat, a fost unul negru pentru Razvan si Dani, dupa ce realizatorii tv au facut scandal in avionul cu care se indreptau de la baia Mare catre Bucuresti. Dupa acest incident, cei doi au fost retinuti de fortele de or

Trebuia sa fie o cursa ca oricare alta, care sa ii aduca de la un spectacol pe care il prezentasera in tara inapoi acasa, insa, totul s-a transformat intr-un „spectacol” de zile mari. Razvan Simion si Dani Otil au facut „show” in avionul care zbura pe ruta Baia Mare- Bucuresti si, nici dupa ce au primit un avertisment scris de la comandantul aeronavei nu s-au potolit.

Razvan Simion

Cand lucrurile s-au linistit, cel care a avut prima reactie, la dezvaluirea facuta de CANCAN.RO, a fost Dani Otil, in cadrul emisiunii pe care o prezinta alaturi de Razvan. „Eu am dormit tot drumul. Nu înţeleg de ce la Miruna de ce nu l-ati bagat si pe Razvan? La Vancea de ce n-a intrat si Răzvan în pensiune?”, s-a intrebat Dani Oţil, facand referire la episoadele în care presa a scris ca ar fi avut o relatie cu una dintre colegele lui.

Citeste si

Scandal MONSTRU in avion! O cursa Tarom, “deturnata” de Razvan si Dani. Pilotul a cerut permisiunea sa aterizeze de urgenta

Sambata neagra pentru Razvan si Dani! Ce au patit cei doi dupa ce au facut scandal in avion! Fortele de ordine nu i-au iertat!

S-au facut nevazuti
Conform martorilor, Razvan cerea pahar dupa pahar si a inceput sa se comporte nefiresc, facand glume la adresa stewardeselor si facandu-le sa se simta prost. Pentru ca nu a putut fi calmat, s-a cerut aterizarea de urgenta la Sibiu, insa, Loredana Groza, care se afla si ea in avion, a reusit sa linisteasca apele. Dupa ce au parasit aeroportul, Razvan si Dani s-au indreptat direct catre casa. Daca colegul Otil a mai facut cateva drumuri apoi, Simion nu a mai iesit din casa, preferand sa nu dea ochii cu jurnalistii care incercau sa obtina o explicatie a incidentului din avion.

L.L