Cum era perioada în care îşi ţineau relaţia ascunsă! Bianca Drăguşanu, „teroristă” pentru Victor Slav: „Înainte să rămân însărcinată, eram în clinciuri…”

Publicat: 20/11/2017 | 15:32

Bianca Drăguşanu a umblat în sertarul cu amintiri ascunse azi şi a vorbit despre perioada în care doar ea şi apropiaţii ştiau că se iubeşte cu Victor Slav. În cadrul interviului, prezentatoarea Tv a mărturisit cum "l-a terorizat" pe Victor Slav înainte să rămână însărcinată.

Înainte să dezvăluie amănuntele din intimitatea cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu a povestit o întâmplare petrecută la scurt timp după ce a făcut 18 ani. Toate astea au pornit după ce a menţionat faptul că, înainte să vină la emisiune, a mers cu maşina mamei sale în service.

„Am fost la service cu maşina mamei mele, azi dimineaţă. E prima mea maşină, de pe vremea când aveam 18 ani. Mi-am adus aminte de o întâmplare: aveam o prietenă foarte bună şi îmi dorea… numai binele. Am oprit într-o benzinărie. Ea avea maşină, eu nu. Ea a alimentat, eu mi-am luat un suc şi un breloc de maşină, pe care l-am pus la cheile de la casă. Ea m-a luat peste picior, îmi zicea că vreau să mă dau mare, râdea că mi-am luat breloc de maşină, deşi eu nu am maşină. I-am zis: «eu maşină asta o să mi-o cumpăr». Peste mai puţin de o luna mi-am luat-o. Asta a fost primul pas! Mi-am dat seama că asta a fost întâmplare în care legea atracţiei a funcţionat la mine. Cât de tare s-o fi ofticat ea pe mine atunci!”, a povestit Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Ea şi-a continuat mărturisirile, dezvăluind şi trucurile care au dus la apariţia micuţei Sofia. Vedeta a dorit astfel ca şi alţi oameni să înveţe cum să atragă lucrurile pe care şi le doresc în viaţă.

Citeşte şi: S-a spus că rămâne fără emisiune, iar azi a dat vestea cea mare: “La filmări…”

„Altceva! Înainte să mă gândesc să fac un copil, mi-am cumpărat o suzetă. Victor m-a întrebat de ce, i-am răspuns că e pentru copilul nostru. A două oară eram cu Victor, mai în clinciuri, şi eram într-o vacanţă cu el, ne ascundeam, să nu ştie lumea. Nu ştiam dacă vreau să am un copil pe vremea aia. Am luat încălţări pentru bebeluş. M-a întrebat ce fac cu ei: «Sunt pentru viitoarea noastră fiică!»,i-am zis. Important este să îţi doreşti, să atragi în viaţă ta ceea ce îţi doreşti. Important este şi Dumnezeu (…)”, a spus Bianca Dragusanu la „Te vreau lângă mine”.

Prezentatoarea TV şi Victor Slav au devenit părinţi anul trecut. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, poveste de iubire cu suişuri şi coborâşuri

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut şi au lucrat prima dată împreună la „Dansez pentru tine”, la sfârşitul anului 2012. Cum s-au îndrăgostit la prima vedere, iar iubirea era mare, ei au ales să se căsătorească la mai bine de trei luni de când au format un cuplu. Nunta lor a fost una spectaculoasă şi a avut loc în septembrie 2013. Din păcate, mariajul lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Au urmat apoi mai multe despărţiri şi împăcări. În prezent, ei sunt împreună şi au o fetiţă. Bianca a împlinit 35 de ani pe 6 martie 2017.

 

Citește și...