Cum s-a dat de gol Andreea Marin, înainte de a fi pozată cu noul iubit

Publicat: 03/10/2017 | 13:31

Andreea Marin şi-a găsit fericirea în braţele unui alt bărbat, după divorţul de medicul Tuncay Ozturk. Vedeta a fost fotografiată alături de noul ei iubit, Adrian Ionuţ Brâncoveanu, un bărbat de 32 de ani. Relaţia lor ar fi început cu mult înainte de cum s-ar aştepta lumea.

Călătoriile pe care le-a făcut Andreea Marin în Africa nu au fost o simplă coincidenţă. Deşi s-a zvonit că şi-a „tras” iubit tunisian, de fapt, era vorba despre un Alexandru Ionuţ Brâncoveanu, care a fost consul în Tunisia. Înainte de asta, el a fost consul în Libia, la Tripoli, dar din cauza conflictelor iscante în acea ţară, Alexandru a fost relocat.

În luna aprilie a acestui an, Andreea Marin a fost în vacanţă în Tunisia, dovadă stau imaginile postate de vedetă pe reţelele de socializare. În acea perioadă, „zâna” a publicat numeroase colaje superbe din Tunisia. 

 

Mai mult, anul acesta, „zâna” a sărbătorit Paştele în Costeşti, judeţul Vrancea, localitatea natală a lui Alexandru Ionuţ Brâncoveanu. Şi în acest caz, dovadă stau imaginile pe care Andreea Marin le-a postat în acea perioadă, pe toate reţelele de socializare.

Angie Voicu

 

Citește și...