Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de şcoală, la Sibiu. Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, ţinută nepotrivită? Cum arăta rochiţa

Publicat: 15/09/2020 | 10:44

Soția președintelui Kaus Iohannis a fost prezentă în prima zi de școală la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Carmen Iohannis a purtat o rochie relativ scurtă, creată de un designer român.

Soția președintelui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Prima Doamnă a purtat în prima zi de școală o rochie imprimată cu flori multicolore. Rochie care, ce-i drept, îi venea destul de scurtă soției președintelui, fluturându-se în bătaia vântului.

„In prima zi de scoala, Prima Doamna Carmen Iohannis poarta design romanesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din noua colectie, custom made, cu printul inspirat din flori romanesti rare, de munte”, a transmis designer-ul rochiei, Andreea Tincu.

Carmen Iohannis a purtat o rochie cu imprimeuri în prima zi de școală

„Mi-a fost dor de elevi”

„E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt”, transmitea Carmen Iohannis înainte de a se duce să-și îmbrățișeze elevii.

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis s-au căsătorit acum 30 de ani. Președintele României și-a găsit sufletul pereche pe băncile facultății. Cu toate că familia acestuia s-a mutat în Germania, Klaus a ales să rămână în România pentru Carmen.

Decizia s-a dovedit a fi inspirată, în condițiile în care Klaus a devenit primarul Sibiului și președintele României.