Cum se purta Marioara cu fiica ei! Mitoseru rupe tacerea! S-a iubit cu Zavo, iar acum spune adevarul: “Mama ei ii facea…”

Publicat: 22/04/2015 | 19:41
Cum se purta Marioara cu fiica ei! Mitoseru rupe tacerea! S-a iubit cu Zavo, iar acum spune adevarul: “Mama ei ii facea…”

Prietenii s-au strans in jurul Oanei Zavoranu, dupa decesul mamei sale, numai unul a ales sa stea la distanta. Mihai Mitoseru se simte neputincios in aceasta situatie si ii vine greu sa faca un pas, mai ales ca a cunoscut-o foarte bine si pe Marioara.

Sufletul Marioarei nu apuca sa se odihneasca in urma controverselor care se tin lant dupa inmormantarea ei. Desi probabil ca a primit din Ceruri iertarea Oanei, exprimata a doua zi dupa ce a murit, raposata continua sa starneasca valuri de discutii, dezbateri si chiar scandaluri, iar aici ne referim la noul razboi dintre Zavo si Corneliu Vadim Tudor. Totusi, mai sunt persoane in anturajul vedetei care au si cuvinte frumoase la adresa marioarei, iar Mihai Mitoseru este unul dintre ei, barbatul acceptand sa ne povesteasca o serie de amintiri ce au vechime de mai bine de un deceniu.

Mitoseru

Faceau petreceri acasa la Marioara

 

In mod surprinzator, Mitoseru a ales sa stea departe de Oana, in aceasta perioada, mai cu seama ca si el a trecut printr-o tragedie atunci cand logodnica lui a murit. Insa, ii face mare placere sa vorbeasca despre Oana si despre mama ei, mai cu seama ca inrte el si Zavo a fost, la un moment dat, un inceput de idila transformat acum intr-o frumoasa prietenie: 

zavo

“Normal ca am cunoscut-o pe Marioara, faceam petreceri impreuna, mergeam la ea acasa. Ea si Oana aveau o relatie foarte buna, ii facea poftele, se intelegeau foarte bine inainte sa aiba loc cearta aia intre ele. Eu vorbesc de lucruri care se intamplau acum 14 ani. Ce vremuri erau, ce bine ne distram, oana cred ca era la TVr 2 pe vremea aia. Era si Duban in gasca cu noi, eram multi si ne distram bine”, a declarat Mihai, pentru CANCAN.ro.

 

“Astept sa se linisteasca!”

zavo

A fost alaturi de Zavo in urma cu doi ani, cand a avut tentativa de suicid, ducandu-se intr-un suflet la ea, la spital, sa se asigure ca e bine. De data asta, Mitoseru prefera sa stea departe de Oana, convins fiind ca nu e momentul prielnic sa se apropie de ea: “Astept sa se linisteasca. Ce poti sa spui unui om in astfel de momente? Trebuie sa treaca timpul si sa-si revina”, ne-a mai spus Mihai.
 

Dana Enache

Citește și...