Acasă » Știri » Știri interne » Cum şi-a pus pe fuga rivalii în amor primarul din Iasi. A trimis doi musculosi la masa blondei Adinei Samson şi…

Cum şi-a pus pe fuga rivalii în amor primarul din Iasi. A trimis doi musculosi la masa blondei Adinei Samson şi…

De: Cancan 02/05/2015 | 15:03
Cum şi-a pus pe fuga rivalii în amor primarul din Iasi. A trimis doi musculosi la masa blondei Adinei Samson şi...
Gheorghe Nichita(sursa foto: Mediafax)

Apropiatii primarului Gheorghe Nichita si subordonatii sai din Primaria Iasului au constatat ca acesta facuse o pasiune obsesiva pentru Adina Samson. Femeia il insela, iar primarul a apelat  la clanul Cordunenilor pentru a-i pune pe fuga pe rivali

Divortul primarului Ghoerghe Nichita de sotia lui, Florentina, pare sa fi avut loc tocmai din pricina Adinei Samson, blonda de 31 de ani pe care a propulsat-o in fruntea unei directii din Primarie. Gelozia primarului a devenit obsesiva, si simtindu-se inselat, a apelat la seful Politiei Locale si la alti apropiati sa o urmareasca pe iubita lui. Fata voia sa se distreze, sa iasa in cluburi, in timp ce primarul, punandu-si, in mod firesc, careiara politica pe primul plan, se intalnea cu ea numai in locuri ascunse. Asa ca Adina Samson si-a cautat alti barbati care sa-i satisfaca nevoile de distractie. Cand a aflat de existenta rivalilor, primarul a fost gata sa treaca la masuri dure.
Pe langa filajele nocturne sau in miez de zi, primarul le-a ordonat subordonatilor din Politia Locala sa verifice si toate persoanele aflate in preajma Adinei. Verificarile s-au extins si in bazele de date ale Ministerului Afacerilor Interne, iar Nichita voia sa stie inclusiv cui apartin masinle parcate la evenimentele la care lua parte iubita lui, relateaza bzi.ro.

Si Gheorghe Nichita a fost arestat in acest dosar
Si Gheorghe Nichita a fost arestat in acest dosar

Verifica numerele maşinilor parcate în apropierea iubitei!

„În perioada ianuarie – aprilie 2015, inculpatul Nichita Gheorghe, abuzând de functia detinuta, respectiv primar al Municipiului Iasi, în mod repetat, i-a determinat pe inculpatii Hliboceanu Liviu Mihai si Avîrvarei Stefan, functionari publici în cadrul Politiei Locale Iasi, dar si pe alte persoane din cadrul institutiei pe care o conducea, sa efectueze, personal sau prin intermediari, verificari în baze de date care contin informatii ce nu sunt destinate publicitatii, iar ulterior sa foloseasca informatiile astfel obtinute si sa permita accesul unor persoane neautorizate la aceste informatii, pentru a obtine personal foloase nepatrimoniale necuvenite” au aratat procurorii in referatul prin care au cerut arestarea preventiva a primarului.
Anchetatorii au exemplificat cu o petrecere la care a participat Adina Samson, unde politistii locali au verificat in baza de date fiecare masina din parcare, pentru a afla cine este proprietarul acesteia
„Astfel, la data de 30.01.2015, ora 19:44, Nichita Gheorghe l-a contactat pe Hliboceanu Liviu Mihai, caruia i-a solicitat sa se deplaseze „la Breazu, pe la Nelu pe acolo, tragi o fuga si vezi acolo ce mai este” pentru a urmari o persoana din anturajul sau, care se afla la o întalnire si nu stia cu cine este.

Tot pe 30.01.2015, în mai putin de o ora, la ora 20:39, Nichita Gheorghe a purtat o noua conversatie telefonica cu Hliboceanu Liviu Mihai, moment în care ultimul i-a transmis ca în zona sunt mai multe autoturisme”, se arata in referatul procurorilor. In scurt timp, un angajat din cadrul Politiei Locale, Dorin Zaharia, a facut verificarile in baza de date a Politiei pentru a vedea ale cui sunt autoturismele care erau parcate la petrecerea care avea loc la Breazu. Au fost verificate nu mai putin de zece autoturisme. Unele apartineau membrilor familiei Ioan Sasu din Iasi. Pe data de 3.03.2015, primarul i-a cerut lui Liviu Hliboceanu sa verifice o alta masina cu nr. de inmatriculare IS.01.BT…. Dupa verificari in baza de date i-a comunicat primarului ca acea masina era detinuta de Banca Transilvania si era condusa de un reprezentant al acestei banci.

Adina Samson participa deseori la petreceri (sursa foto: Romania TV)
Adina Samson participa deseori la petreceri (sursa foto: Romania TV)

 

Şeful poliţiei a programat telefonul spion oferit iubitei

De celalta parte, iubita primarului nu avea cum sa nu sesizeze ca este urmarita si verificata la fiecare pas, asa ca a depus o plangere penala la parchet pentru infractiunea de amenintare, relatandu-le anchetatorilor toate aspectele constatate ulterior de catre acestia. Acest lucru a stat la baza dosarului penal intocmit pe numele primarului, care a insa a fost lasat liber, sub control judiciar, de catre magistratii Tribunalului Bucuresti. Primarul este acuzat de instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii care nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii; instigare la abuz in serviciu; instigare la infractiunea de acces ilegal la un sistem informatic si instigare la infractiunea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice. Asta pentru ca primarul i-a oferit iubitei sale un telefon cadou, care avea instalat un program spion, care comunica in timp real coordonatele GPS ale locatiei in care se afla, si, se pare ca intercepta si toate comunicatiile de voce, date, mailuri si istoricul de pe internet al aparatului folosit de Adina Samson. Primarul nu prea se pricea la tehnologie, asa ca l-a pus pe seful Politiei sa se ocupe. „In cursul aceleiasi luni, primarul municipiului Iasi, Nichita Gheorghe, l-a determinat pe inculpatul Avîrvarei Stefan sa acceseze fara drept sistemul informatic apartinând persoanei supravegheate, în scopul de a obtine date informatice referitoare la locatia GPS, fotografii, videoclipuri, e-mailuri, mesaje tip SMS, transmisii de date realizate prin aplicatii Skype, WhatsApp”, se arata in referatul procurorilor.

A vrut sa-si intalneasca in fata rivalul

Primarul Iasului a simtit ca un alt barbat ii facea concurenta director, asa ca si-a pus in miscare aparatul de spionaj, afland ca banuielile sale sunt intemeiate . Concurenta lui ar fi fost un barbat mai tanar, Alexandru Gruia Stoica. Din documentele de la dosar rezulta ca pe data de 15 aprilie 2015, primarul a discutat cu Liviu Hliboceanu despre acest Gruia Stoica, intentionand sa-l cunoasca: „La scurt timp de la discutia anterioara, la ora 23:39, Nichita Gheorghe i-a transmis lui Hliboceanu Liviu faptul ca ar dori ca în ziua urmatoare sa se întalneasca cu Stoica Gruia-Alexandru pentru a purta o discutie cu acesta „vezi maine daca tipul acesta coboara cumva, vezi cum intri în contact cu el , ca vreau sa-l aduci pana la mine… vreau sa stau de vorba cu el”.

Adina i-a sucit mintile primarului (foto Buna ziua Iasi)
Adina i-a sucit mintile primarului (foto Buna ziua Iasi)

Cordunenii au alungat „concurenta” la nurii blondei

O alta intalnire a iubitei primarului cu un barbat a fost atent supravegheata de spionii de ocazie. Pe 21 aprilie, Adina Samson s-a intalnit la o cafenea din Palas cu un tanat venit din alta localitate. Doi baieti din Clanul Corduneanu au fost trimisi sa-l sperie pe barbat. „Tot în data de 24.04.2015, în intervalul orar 14:18 – 14:20, Avirvarei Stefan(seful Politie Locale, n.r.) a aflat de la utilizatorul postului telefonic cu numarul de apel 0758.58…., prin intermediul unor mesaje tip SMS faptul ca persoana de sex masculin care trebuia sa se întalneasca cu Samson Adina Mihaela urma sa ajunga în tara în seara respectiva, pe aeroportul din Iasi. În ziua urmatoare, respectiv 25.04.2015, la ora 12:14, Avîrvarei Stefan i-a comunicat lui Nichita Gheorghe despre sosirea persoanei în cauza: „a sosit în Iasi de dimineata. Ea a iesit. Auchan acum. E posibil sa se intersecteze în curand”.

Seful Politiei Locale, Stefan Avirvarei, a fost cel care a supervizat operatiunea de convingere a amorezului de a renunta sa o mai vada pe Adina Samson. Procurorii au aratat cum s-au petrecut lucrurile, folosiind interceptarile convorbirilor telefonice purtate de mai multe persoane din anturajul primarului.
Astfel, pe data de 25-04-2015, la ora 14:52:40, Avirvarei Stefan a luat legatura cu Bacioi Ion pentru a se interesa daca Samson Adina Mihaela si persoana impreuna cu care se afla aceasta au fost vizitate de alte persoane, raspunsul interlocutorului fiind unul pozitiv, totodata acesta afirmand si ca a filmat momentul „deci a fost i-a vizitat eu stiu, doi baieti mai mari asa mai voinici au fost la masa lor, au stat de vorba, intelegi, cu ei un minut si ceva ca am filmarea de la cap coada, de la venire pana la plecare”.

Adina a facut plangere la Parchet pentru amenintare (sursa foto: Ziarul de Iasi)
Adina a facut plangere la Parchet pentru amenintare (sursa foto: Ziarul de Iasi)

 

La ora 17:07, Avirvarei Stefan este contactat de catre Bejan Ovidiu-Nicolae cu care a purtat urmatoarea conversatie telefonica:

„Stefan Avirvarei: Alo!
Bejan Ovidiu Nicolae: Veniti un pic pan’ la Oscar, daca sunteti amabil.
Stefan Avirvarei: De ce?
Bejan Ovidiu Nicolae: Ca e discutia asta de bani, ca nu stiu ce… veniti putin sa discutam, veniti putin va rog, ca doara… ca i-o chemat pe astia, pe fratii astia si… fac presiune pe mine acuma.
Stefan Avirvarei: Cine i-o chemat?
Bejan Ovidiu Nicolae: Aia doi i-o chemat pe fratii Corduneanu aici al Oscar si vreau bani, trebuia sa le spuneti sa-si vada de treaba lor.
Stefan Avirvarei: Pai stai oleaca frate, ca nu am sa vin eu.
Bejan Ovidiu Nicolae: Dar trimiteti pe cineva, trimiteti…”
La scurt timp, respectiv la ora 17:12, cele doua persoane au reluat convorbirea telefonica, Bejan Ovidiu Nicolae spunand ca il va contacta pe edilul Nichita Gheorghe daca nu este ajutat.
„Bejan Ovidiu Nicolae: Auziti, puteti trimite pe cineva?
Stefan Avirvarei: Dar nu am pe cine frate, nici nu stiu ce sa fac.
Bejan Ovidiu Nicolae: Dar il sun pe nea Gigi daca nu rezolvati dvs., trimiteti… veniti dvs. si discutam exact sa… oamenii is suparati ca… nu stiu ce.”

Despre implicarea „Cordunenilor” in activitatea de amenintare a persoanei care s-a intalnit cu Samson Adina Mihaela, functionarul public l-a anuntat si pe Hliboceanu Liviu Mihai.

„Stefan Avirvarei: Haideti urgent pan’ la primarie.
Liviu Mihai Hliboceanu: Esti nebun.
Stefan Avirvarei: Stiu. Ii cunoasteti pe Corduneni?
Liviu Mihai Hliboceanu: Nu.
Stefan Avirvarei: Cine ii cunoaste? Georgel ii stie?
Liviu Mihai Hliboceanu: Da.
Stefan Avirvarei: Sa vina Georgel atunci pana aicea.”

In data de 25.04.2015, la ora 17:40, Avirvarei Stefan a purtat o noua conversatie telefonica cu Bejan Ovidiu-Nicolae din care a reiesit ca persoanele care au discutat cu individul caruia i s-a solicitat sa praseasca Mun. Iasi sunt membri ai „Cordunenilor”

„Stefan Avirvarei: Da?
Bejan Ovidiu Nicolae: Aia doi care-am fost eu i-au chemat pe astia. Si astia au spus asa…
Stefan Avirvarei: Ovidiu, da’ astia doi erau aia.
Bejan Ovidiu Nicolae: Nu, nu, nu. Is alti doi.
Stefan Avirvarei: Ovidiu!
Bejan Ovidiu Nicolae: Iti spun eu.
Stefan Avirvarei: Ovidiu, deci daca vrei sa colaboram, mie-mi spui adevarul.
Bejan Ovidiu Nicolae: Hai sa-ti spun adevarul. Astia-s aia, da, astia-s aia.
Stefan Avirvarei: Pai ai vazut? Astia-s aia. Nu-mi spune mie alte lucruri. Daca vrei hai sa vorbim franc si verde-n fata ca sa nu mai starnesc alte belele.
Bejan Ovidiu Nicolae: Da, chestia este ca se speria nenea Gigi. Si am zis ca hai sa asa. Si i-am spus care-s conditiile. Astea sunt si astea sunt. Si acuma a sucit-o ca la puscarie, m-a prins in…
Stefan Avirvarei – Da, bine, eu asta am inteles. Da’ te rog nu incerca, nu macar acuma in al doispelea ceas nu… spune adevarul”.

La ora 21:47:07, Avirvarei Stefan si Bejan Ovidiu-Nicolae au purtat o noua discutie telefonica in care au stabilit sa se intalneasca in ziua urmatoare in jurul orelor 16:00 intrucat „Cordunenii” solicitau suma de 3.000 pentru informatiile suplimentare pe care le detineau.

Stefan Avirvarei: Ovidiu?
Bejan Ovidiu Nicolae: Buna seara!
Stefan Avirvarei: Salut!
Bejan Ovidiu Nicolae: Maine daca putem sa ne vedem pe la patru. E ok?
Stefan Avirvarei: In principiu cred ca da.
Bejan Ovidiu Nicolae: Da ca ei au zis ca mai au informatii noi si vor vreo trei mii.
Stefan Avirvarei: Da, da’ vreau sa ma vad eu cu ei.”

Despre evenimentele petrecute in data de 25.04.2015, Samson Adina Mihaela i-a comunicat si lui Butnariu Laura in convorbirea telefonica purtate de cele doua in data de 26.04.2015, la ora 14:40.
„Samson Adina Mihaela: Stii ce mi-o facut? Mi-o trimis doi borfasi, la masa eram cu un tip si din astia, prieteni ai Cordunenilor si i-o zis sa plece intr-o ora din Iasi, ca fata asta nu e singura.
Butnariu Laura: Nu cred!!!”

(M.N.)
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a avut drept oaspete pe brazilianul care cântă muzică populară românească
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a...
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă vina pe stres
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă...
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula Iubirii”
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea grijă de el. Femeia le-a povestit polițiștilor, în amănunt, tot ce a îndurat
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Codin Maticiuc cere ajutorul fanilor în mediul online: ”3000 de euro pentru primul care-l găsește pe omul acesta”
Codin Maticiuc cere ajutorul fanilor în mediul online: ”3000 de euro pentru primul care-l găsește...
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot ce contează e dacă merită sau nu”
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri și mașini, nu se mai construiește
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri...