Acasă » Exclusiv » Cum și-au mutat Francisca și TJ Miles ”logodna” la Paris! Inelul buclucaș! + Escală direct de la Survivor

Cum și-au mutat Francisca și TJ Miles ”logodna” la Paris! Inelul buclucaș! + Escală direct de la Survivor

De: Cristian Blanuta 23/05/2024 | 22:00

TJ Miles a cerut-o de soție pe Francisca, fata care i-a ieșit în evidență de când erau la începuturile colaborării! Nu a spus atunci nimic, doar a privit-o și a lăsat timpul să vorbească. Și timpul a vorbit! 😜 Cei doi au bifat primul an de când sunt împreună. Iar inelușul a apărut pe degetul Franciscăi, odată cu cererea în căsătorie. Inelușul… Aici e chiar o povestioară de spus nepoților. Până atunci, TJ a spus-o pentru CANCAN.RO, în exclusivitate! Eiii, s-a băgat și Francisca, nu putea lipsi din peisaj, că doar pe degetul ei stă prețioasa bijuterie cu diamante!

TJ Miles și Francisca dezvăluiau, pentru CANCAN.RO, că în relația lor totul va veni natural! ”Eu prevăd o schimbare mare anul ăsta, iar la anul, nunta. Acum, depinde și de Francisca, și de mine, de timpul potrivit, timpul perfect, știi ce zic”, a spus TJ Miles. Completat, imediat, de iubita lui: ”Dar fă-mi o surpriză, nu-mi spune!” (Vezi AICI toate declarațiile siropoase). Și surpriza a venit! Inelul de logodnă se află, acum, pe degețelul subțire al Franciscăi.

TJ Miles a îngenuncheat și a cerut-o de soție pe Francisca, la Survivor, în Republica Dominicană. Inelul avea să vină la întoarcerea în România / Foto: Captură Video

TJ Miles, escală opt ore la Paris pentru inelul Franciscăi!

În spatele cererii de căsătorie stă, însă, o adevărată poveste, una electrizantă, în care personajul principal, TJ Miles, s-a dat peste cap s-o impresioneze pe Francisca. A plecat de la Survivor, a făcut escală la Paris. Opt ore a avut la dispoziție pentru a găsi bijuteria. A găsit-o, a luat-o, a ajuns în România. Inelul, lărguț pentru degetul fin al iubitei. Așa că…din nou PARIS! Cu Francisca de mână.

(CITEȘTE ȘI: PRIMA APARIȚIE A LUI TJ MILES, DUPĂ ÎNTOARCEREA DE LA SURVIVOR! DECLARAȚIILE SAVUROASE, DE MÂNĂ CU FRANCISCA!)

Are cuvântul TJ Miles!

”Când am ieșit din Survivor, eu mi-am dorit să merg prin Paris, cu escală, știind că Paris e Mecca bijuteriilor, și mi-am gândit să merg acolo, să găsesc un inel, că așa am promis. Și nu voiam să mă întorc în România fără un inel. Am făcut o escală în Paris, numai că nu era la Charles De Gaulle, era la celălalt aeroport, care e la vreo oră distanță. Am aterizat, am avut opt ore escală și în alea opt ore am reușit să-mi iau bagajele, m-am dus cu un Uber în centru și am început să caut inelul. Și am găsit, am fost la Tiffany, cea mai frumoasă bijuterie din lume, orice fată și-ar dori să aibă un inel de acolo. Am găsit, am cumpărat și apoi am luat taxiul și m-am dus la aeroport, la zborul meu”, a povestit TJ Miles.

Francisca e, din nou, alături de iubitul ei
TJ MIles, alături de francisca, a doua zi după revenirea de la Survivor All Stars

City break la Paris ”propus” de inelul buclucaș!

Doar că, la scurt timp, avea să revină la Paris. Din cauza inelușului buclucaș! 🤣

”Numai că inelul… La Tiffany este la o mărime standard. Francisca are niște degete foarte subțiri și, evident, inelul este puțin mare și a trebuit să mă întorc în Paris cu ea ca să-l modificăm.

Povestea este că eu am încercat să găsesc altă variantă, să nu mai merg până în Paris, numai că nimeni nu s-a băgat, în România. Iar mai aproape, la Tiffany în Turcia sau Austria durează două săptămâni, că asta este politica lor. Orice inel care se modifică la mărime durează între 10 și 14 zile. Unii mi-au spus și o lună. Am sunat și în Canada, că eram curios dacă așa e!

Și atunci am zis, dacă tot am cumpărat din Paris, ia să-i sun pe ăștia din Paris! Mă cunosc deja, am stat cu ei de vorbă, știau de Survivor… Mi-au zis că rezolvă în doar două zile. Și am zis atunci să facem un city break eu cu Francisca! Și, înainte de vacanța noastră din Thailanda, am strecurat un city break rapid, de două zile, în Paris. Am aterizat într-o duminică dimineața, am dus inelul, s-a modificat, totul, profesional, cap-coadă. Am mers pe repede înainte. Asta este toată povestea”, a dezvăluit TJ Miles, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(NU RATA: FEMEIA DIN CANADA CARE I-A DESCHIS OCHII LUI TJ MILES, AVENTURI DE-O NOAPTE ȘI DAT PESTE CAP DE PĂRINȚII FRANCISCĂI: ȚUICĂ, PĂLINCĂ ȘI TABLE CU TATA SOCRU`! CE ZICE DE INELUL DE LOGODNĂ)

TJ Miles a plecat la începutul anului la Survivor All Stars
TJ Miles a cerut-o de soție pe Francisca! Nunta va avea loc anul viitor

Francisca: ”TJ nu e prea siropos, dar își dorește să fie cu mine forever”

Francisca nu s-a putut abține și a intervenit. A ținut, musai, să dea și ea o pensulă pe pânza pictată de TJ. ”Dar și cererea în căsătorie, până să ajungem în Paris, să modificăm inelul, când ai ajuns tu acasă, de la Survivor, cu inelul pe mărimea standard. A fost o chestie… Nu știu, așa a fost să fie, doar un moment al nostru, să nu avem camere în jur. Momentul televizat a fost cel cu orezul, noi am făcut-o, însă, în intimitatea noastră, era prea mult să planificăm, prea robotic să planificăm și o cerere… Totul a fost foarte natural între noi. A ajuns acasă, a scos inelul și m-a întrebat direct. Că el nu este prea siropos, nu suntem extraordinar de romantici, dar știe că își dorește să fie cu mine forever. Și asta a fost! Apoi a văzut că inelul este puțin mare, că Tiffany face 52 standard și a trebuit modificat”, a completat Francisca.

Inelul pe care TJ Miles i l-a oferit Franciscăi este unul special. ”Inelul are cele mai bune diamante, cele mai curate și sunt făcute în Canada. Acolo, mi-au arătat o documentare la fiecare diamant, de unde vin ele, culorile… Adică, nu numai că sunt cele mai bune, dar vin și din Canada, unde am crescut eu! Și când găsesc inelul care-mi place și e și din Canada, mi se pare foarte tare”, a încheiat TJ Miles.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Locul de pe litoralul românesc unde Elena și Nicolae Ceaușescu își petreceau vara. Plaja a fost creată SPECIAL pentru fostul dictator
Locul de pe litoralul românesc unde Elena și Nicolae Ceaușescu își petreceau vara. Plaja a...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din România: „Ceva diferit ...”
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din România: „Ceva...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune maximă, se apropie de dezastru
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai bun produs
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp
Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă...
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Reacţia unui american aflat în vacanţă în România, după ce s-a trezit pe o pajişte plină de vaci.
Reacţia unui american aflat în vacanţă în România, după ce s-a trezit pe o pajişte...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Ce a găsit NASA pe exteriorul STAȚIEI SPAȚIALE INTERNAȚIONALE? Sunt VII!
Ce a găsit NASA pe exteriorul STAȚIEI SPAȚIALE INTERNAȚIONALE? Sunt VII!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și câștiguri, care durează până-n iulie
Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și...
Fructul ieftin și delicios care face minuni pentru rinichi. Te hidratează și are un efect similar cu cafeaua
Fructul ieftin și delicios care face minuni pentru rinichi. Te hidratează și are un efect...
NOILE REGULI s-au stabilit deja în Europa. ORDINUL trebuie să se aplice și în România
NOILE REGULI s-au stabilit deja în Europa. ORDINUL trebuie să se aplice și în România
PRIMELE imagini din vacanța lui Irinel Columbeanu cu fiica sa. Petrec un sejur de vis la Cluj. Și nu e tot. Unde urmează să plece săptămâna viitoare! GALERIE FOTO!
PRIMELE imagini din vacanța lui Irinel Columbeanu cu fiica sa. Petrec un sejur de vis...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Condiţiile de pace ale lui Putin, criticate la summitul de pace din Elveţia. Giorgia Meloni: „Planul de pace al lui Putin sugerează că Ucraina trebuie să se retragă din Ucraina”
Condiţiile de pace ale lui Putin, criticate la summitul de pace din Elveţia. Giorgia Meloni:...
SALARIU obligatoriu în România. S-au stabilit NOILE REGULI de la UE
SALARIU obligatoriu în România. S-au stabilit NOILE REGULI de la UE
Traian Băsescu și relația cu Elena Udrea. Dezvăluiri incendiare
Traian Băsescu și relația cu Elena Udrea. Dezvăluiri incendiare
Cum a ajuns celebra monedă de 20 de lei din 1991, cu chipul lui Ștefan cel Mare, să se vândă acum cu 10.000 de euro
Cum a ajuns celebra monedă de 20 de lei din 1991, cu chipul lui Ștefan...
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: Românul ăsta mare şi prost
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: Românul ăsta...
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt, relația dintre cei doi: ”Ne întâlnim”
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație dintre Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea
Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație...
Peștele care conține mult mercur. Nu este recomandat ca femeile însărcinate sau copiii să-l mănânce
Peștele care conține mult mercur. Nu este recomandat ca femeile însărcinate sau copiii să-l mănânce
Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele. E aproape de București, are condiții și prețuri pentru toate buzunarele
Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele. E aproape de București, are condiții și...
×