Acasă » Exclusiv » Femeia din Canada care i-a deschis ochii lui TJ Miles, aventuri de-o noapte și dat peste cap de părinții Franciscăi: Țuică, pălincă și table cu tata socru`! Ce zice de inelul de logodnă

Femeia din Canada care i-a deschis ochii lui TJ Miles, aventuri de-o noapte și dat peste cap de părinții Franciscăi: Țuică, pălincă și table cu tata socru`! Ce zice de inelul de logodnă

De: Cristian Blanuta 14/05/2023 | 23:40

Din Canada a ”coborât” TJ Miles în viața Franciscăi, fix atunci când simpatica botoșăneancă avea mare nevoie de un sprijin. S-au intersectat profesional, dar licărirea din priviri anunța altceva. Și s-a întâmplat. Acum, cei doi formează un cuplu. Trăiesc momentele, dar aruncă, des, ochiul către viitor. Despre inelușul de logodnă doar TJ a amintit și a recunoscut că s-a gândit la el. Toate la timpul lor. Pe Francisca o lăsăm, acum, să se odihnească. Nu și pe TJ, pentru că are de dat răspunsuri. Întrebările, multe, vin dinspre CANCAN.RO. Canadianul nu ezită. Mega-interviul curge. Relații anterioare, primii pași în noua iubire, ”socrii”, hobby-uri…

TJ Miles spune tot. Cu sinceritate, nu are nimic de ascuns. A cunoscut-o pe Francisca și s-a îndrăgostit. În Bali a fost fermecat de ea și a început relația. Au urmat pașii. Mărunți. I-a cunoscut părinții, a fost entuziasmat. A avut emoții. S-au risipit atunci când tatăl Franciscăi l-a luat la table și i-a pus păhărelul de țuică, apoi, de pălincă, în mână. Multe are de spus TJ, așa că nu vă mai răpim din timp. Încep întrebările, vin răspunsurile.

CANCAN.RO: Cu ce te-a fermecat Francisca?

TJ MILES: Cred că dorința ei de a fi fericită. Noi, când am lucrat profesional, așa de mult timp, ne-am cunoscut, ca prieteni, plus, lucrând pe social media, făceam multe lucruri cu managerul nostru… Astea s-au adunat, iar, la un moment dat, mi-am dat seama că este așa un suflet de curat și de bun, caracterul ei… E ceva… În Bali am fost fermecat de Francisca!

CANCAN.RO: Sincer, când ai pus ochii pe ea, când te-ai gândit că ar putea să-ți fie iubită?

TJ MILES: E adevărat, de la început, când am văzut-o pe Francisca, a fost o chimie. Dar nu a fost destul pentru a mă gândi așa departe, să fie iubita mea! Am nevoie de timp, ca orice om. Nici ea nu se gândea la așa ceva. A trebuit să trecem prim multe, multe lucruri. Adică, eu nici nu m-am gândit la început. Am vrut ceva profesional între noi, asta a fost tot. Abia când am plecat în Bali, lucrurile s-au schimbat. Și atracția, și cum o vedeam… Era total altfel! Altfel a fost când am pus ochii pe Francisca! De ziua mea, am mers să filmăm Paradisul perfect în Bali și totul a venit natural, de la sine. Era momentul.

(CITEȘTE ȘI: FRANCISCA, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU TJ MILES! CINE A FĂCUT PRIMUL PAS, CUM A FOST PRIMA NOAPTE, CUM I-A CUNOSCUT PĂRINȚII, DAR ȘI ÎNTÂMPLAREA HAIOASĂ)

TJ Miles e fericit alături de Francesca! Încă nu i-a dat inelul de logodnă, dar s-a gândit la mișcarea asta (Foto: Instagram)

”Nu m-am băgat în viața Franciscăi!”

CANCAN.RO: S-a spus că i-ai destrămat căsnicia. Care este adevărul?

TJ MILES: Adevărul este că eu niciodată nu am pus presiune sau să o manipulez pe Francisca să facă ceva în căsnicia ei, niciodată! Eu mi-am văzut de treaba mea, de muzica mea, de tiktok-urile mele. Și, dacă voiam să fac un TikTok cu Francisca, era doar strict profesional. Nu m-am gândit niciodată că o să vreau să fac asta, să despart pe cineva, nu există așa ceva. Întotdeauna eu am văzut lucrurile profesional și nu m-am băgat în viața Franciscăi… Să manipulez, să controlez… Niciodată!

CANCAN.RO: Ați ascuns relația la început? Cum vă întâlneați, pe ascuns? Și dacă este adevărat, de ce făceați asta?

TJ MILES: Adevărul este că nu s-a ascuns niciodată relația. Că nu era nicio relație, era o prietenie, era o colaborare profesională pe TikTok, Instagram, din astea… Adică, nu era nimic de ascuns. Și n-ar face asta, nu cred că era într-o poziție în care ea putea să aibă o relație, atât timp cât ea era cu cineva. Efectiv, începutul a fost: prieteni, colaboratori. Ăsta este începutul.

CANCAN.RO: Cum curge acum relația?

TJ MILES: Relația este, acum, foarte frumoasă. Plină de aventuri, plină de muncă, am întâlnit și familia ei, m-am apropiat de ea. Ce mi-am dorit să se întâmple cu Francisca s-a întâmplat, până la urmă. E o relație stabilă, cu loc de evoluție enormă. Este ceva care o să fie wow, wow, wow!

”O să luăm o casă împreună, în București”

CANCAN.RO: Cu ce te enervează, dacă te enervează? Și cum rezolvi problema?

TJ MILES: Răbdarea este un lucru la care ea trebuie să lucreze. Îți dau seama că și eu am fost acolo, la un moment dat, în viața mea, și încă lucrez la asta, dar sunt mult mai evoluat pe partea asta. Am muncit pentru a ajunge să fiu un exemplu pentru ea, pentru cineva care trebuie să lucreze la răbdare. Totul trebuie făcut cu vorbe frumoase, cu răbdare. Eu am asta, iar când cineva ia decizii emoționale care nu și-ar avea locul, eu doar dau niște opțiuni și, până la urmă, ea trebuie să aleagă. Eu sunt doar ca un ghid și știu că ea o să învețe, până la urmă. Ea are o evoluție în acest sens și are direcția corectă.

CANCAN.RO: Când vă mutați împreună, dacă nu ați făcut-o până acum? Și unde veți sta, la tine, la ea?

TJ MILES: Probabil că o să luăm o casă împreună, să stăm împreună și să construim ceva frumos, de lungă durată. O să stăm în București sau undeva foarte aproape de București, într-o casă unde o să ne petrecem timpul împreună.

CANCAN.RO: Ai avut multe iubite? Dar iubite-iubite, întelegi ce vreau să spun, nu doar de-o noapte…

TJ MILES: Cea mai mare relație a fost de 5 ani, s-a întâmplat în Canada… Am mai avut altele, una de un an jumate, una de un an… N-au fost multe, că eu eram prea ocupat cu treburile mele. Practic, doar depre astea pot să spun că au fost relații, pentru că celelalte pe care le-am avut nu le pot numi așa. Erau de-o noapte, de două, de-o săptămână. Au fost mai mult experiențe, nu pot să spun iubite. Dar în relația aia de cinci ani am învățat mult despre mine. Și ce doresc în viață, și ce vreau de la o iubită… Cred că de aia nu am vrut să intru din relație în relație, am vrut să găsesc persoana potrivită, știind și aflând multe despre mine după relația de cinci ani.

(NU RATA: FRANCISCA: ”AM FOST HĂRȚUITĂ! CEA MAI ORIBILĂ PERIOADĂ DIN VIAȚA MEA!” S-A SIMȚIT URÂTĂ, FĂRĂ VOCE, I-A FOST FRICĂ SĂ MAI CÂNTE)

Francisca și TJ Miles au început cu adevărat relația în Bali (Foto: Instagram)

”M-am gândit la inelul de logodnă!”

CANCAN.RO: E Francisca cea mai cea? Te vezi cu ea pentru totdeauna?

TJ MILES: Da! Francesca e cea mai cea! Mă văd cu ea pentru totdeauna!

CANCAN.RO: Te-ai gândit să-i dai inelul de logodnă sau e prea devreme?

TJ MILES: Da, m-am gândit și la asta, normal. Dar mi se pare că timpul potrivit încă nu a venit, nu vreau s-o grăbesc, vreau să trăiesc momentele astea, să ne bucurăm amândoi de ele și, când voi simți să-i dau inelul, o s-o fac, sută la sută. M-am gândit, dar, încă, nu a venit momentul.

CANCAN.RO: I-ai cunoscut părinții… Ai avut emoții?

TJ MILES: Da, am avut emoții. Am fost de Paște la Botoșani și i-am cunoscut pe mama și pe tatăl Franciscăi. Sunt minunați, mi-a plăcut mult de ei. Emoțiile mi-au dispărut când am văzut ce fel de oameni sunt. Pentru mine e interesant, ea are o familie foarte mare, eu provin dintr-o familie mai mică.

Și m-a surprins tare câte animale, câte vaci are tatăl Franciscăi. Și ce mare responsabilitate are. Câte trebuie să facă, terenuri, agricultură, mama ei are o brutărie, mulți angajați… Sunt foarte muncitori, m-a surprins cât de multe au de făcut, dar m-a surprins și cât de mult le pasă de oameni. Bunătatea asta care e rară în ziua de azi. Pe mine părinții Franciscăi m-au câștigat pentru totdeauna. M-am distrat cu ei, am băut pălincă, țuică, am jucat table cu tatăl Franciscăi…  Mama ei este o persoană incredibilă, face o mâncare așa bună, mi-a arătat tot, m-a dus la fermă, ce să mai spun!

TJ Miles a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, că între el și Francisca a existat o chimie de la prima întâlnire (Foto: Instagram)

”Părinții Franciscăi m-au luat la întrebări”

CANCAN.RO: Mama soacră, ca să spun așa, te-a luat la întrebări? Adică, ce ai de gând cu fata ei, ce planuri ai, dacă ești un băiat serios…

TJ MILES: Da, m-au luat la întrebări, tatăl ei și mama ei, dar întrebări, așa, prietenește, cu un pahar de țuică, unul de pălincă, am vorbit, ne-am cunoscut… Foarte tare. E normal să-l întrebi pe iubitul fiicei tale despre el, să știe `hei, cum gândește omul ăsta?` Îți dai seama că au văzut multe despre mine pe internet, online, televiziune, dar e altceva când ești acolo, în persoană. Nu poți să lași media să vorbească, trebuie să întrebi. Și mi s-a părut normal, eu am răspuns, totu-i bine, am lămurit tot ce au avut de întrebat. E foarte bine că am avut conversațiile cu părinții Franciscăi.

CANCAN.RO: Ce planuri ai, profesional?

TJ MILES: Muzică, filme, show-uri tv, business, business, business, imobiliare, călătorii, colaborări frumoase, cu oameni… Vreau să-mi ating potențialul, asta vreau!

CANCAN.RO: Zi-mi un mare hobby al tău și dezvoltă, puțin, ideea…

TJ MILES: Am multe hobby-uri. Cel mai mare? Mașinile. Dacă o conduc, îmi place să fie curată cap coadă, am grijă de ea, o tratez frumos, îmi place să-i fac niște modificări. Îți dai seama că am multe hobby-uri, unele dintre ele mă plătesc, cum ar fi muzica și nu numai. Am reușit să convertesc toate hobby-urile mele, să fie și profitabile. Să fac bani din ce-mi place. Pe scurt, hobby-urile mele sunt pasiunile mele și din asta eu trăiesc. Și am reușit să fac asta, sunt un om norocos.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Două zodii atrag GHINIONUL ca un magnet, în iulie 2024. Acești nativi au numai necazuri!
Două zodii atrag GHINIONUL ca un magnet, în iulie 2024. Acești nativi au numai necazuri!
FOTO. Ce mai face femeia care i-a băgat în depresie pe Marius Niculae și Adrian Mititelu jr.
FOTO. Ce mai face femeia care i-a băgat în depresie pe Marius Niculae și Adrian...
Vloggerul american IShowSpeed s-a dus în Ferentari și la mici, la Obor, îmbrăcat în tricoul României! Scene IREALE. A avut 150 000 de oameni pe LIVE
Vloggerul american IShowSpeed s-a dus în Ferentari și la mici, la Obor, îmbrăcat în tricoul...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai mică: „Şi-ar fi dorit să fiu iubita lui secretă”
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai...
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Democrații sunt șocați, uluiți și furioși. Ce s-a aflat despre starea lui Biden: „O operațiune coregrafiată minuțios”
Democrații sunt șocați, uluiți și furioși. Ce s-a aflat despre starea lui Biden: „O operațiune...
Oaspeți filmați cu camera ascunsă în timp ce fac sex sau se dezbracă: fenomenul care a invadat industria închirierilor pe termen scurt
Oaspeți filmați cu camera ascunsă în timp ce fac sex sau se dezbracă: fenomenul care...
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe motorină?
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe...
Cum arată locul în care Diana Maria și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată de urs. Detaliul cutremurător observat de internauți
Cum arată locul în care Diana Maria și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată...
"Regele florarilor” din București trece prin clipe grele. Fiul său a murit într-o închisoare din...
La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”
La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra...
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici...
Un gigant dă afară peste 3.000 de angajaţi în Europa. Concedierile nu vor include locurile de muncă din fabrici
Un gigant dă afară peste 3.000 de angajaţi în Europa. Concedierile nu vor include locurile...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am servit-o cu un pahar…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am...
WhatsApp are o nouă funcție pe care utilizatorii o vor adora. Cum funcționează aceasta?
WhatsApp are o nouă funcție pe care utilizatorii o vor adora. Cum funcționează aceasta?
A început VÂNĂTOAREA de Extratereștri! Se știe EXACT unde să căutăm
A început VÂNĂTOAREA de Extratereștri! Se știe EXACT unde să căutăm
S-a aflat! Ce avere are Monica Tatoiu și pe ce cheltuiește cei mai mulți bani: „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 10.000 de euro și...„
S-a aflat! Ce avere are Monica Tatoiu și pe ce cheltuiește cei mai mulți bani:...
Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru români. A fost lansată oferta care spulberă concurența, pachetul are un preț mic
Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru români. A fost lansată oferta care spulberă concurența, pachetul are...
Ce îngrășământ trebuie să pui în luna iulie roșiilor din grădină. Soluția folosită de grădinarii cu experiență pentru a menține o recoltă bogată
Ce îngrășământ trebuie să pui în luna iulie roșiilor din grădină. Soluția folosită de grădinarii...
Banii sunt virați direct pe card. Ai timp până pe 31 iulie să depui cerere
Banii sunt virați direct pe card. Ai timp până pe 31 iulie să depui cerere
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor...
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
O ambulanţă aflată în misiune a fost obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir din Galaţi. Paznicul a refuzat să lase ambulanţa
O ambulanţă aflată în misiune a fost obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir...
Rămâi fără numerele de înmatriculare. Trebuie să verificați mereu mașina. Poliția avertizează
Rămâi fără numerele de înmatriculare. Trebuie să verificați mereu mașina. Poliția avertizează
WhatsApp introduce cea mai așteptată funcție. Miliarde de oameni au nevoie de ea
WhatsApp introduce cea mai așteptată funcție. Miliarde de oameni au nevoie de ea
O mai ții minte pe Gianina CORONDAN? Cu ce se ocupă acum, în iulie 2024 îndrăgita prezentatoare de televiziune
O mai ții minte pe Gianina CORONDAN? Cu ce se ocupă acum, în iulie 2024...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a...
Cum a reacționat un britanic care a călătorit cu trenul în România, la clasa I. Ce a zis când a ajuns la vagonul de clasa a II-a
Cum a reacționat un britanic care a călătorit cu trenul în România, la clasa I....
Incident neașteptat la Beach, Please! 2024:
Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în...
Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”
Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte...
Ce le aduce Luna de Oaie zodiilor. Anca Dimancea a dezvăluit previziunile complete: 3 nativi au parte de zile excelente
Ce le aduce Luna de Oaie zodiilor. Anca Dimancea a dezvăluit previziunile complete: 3 nativi...
Planta care alungă cârtițele din curtea și gradina ta. Așa îți salvezi gazonul, florile și legumele cultivate
Planta care alungă cârtițele din curtea și gradina ta. Așa îți salvezi gazonul, florile și...
×