Acasă » Exclusiv » Francisca și-a ieșit din pepeni: ”Mă zgârie pe creier! Mă calcă în picioare!” Vrea să scape de ”Kim Kardashian”!

Francisca și-a ieșit din pepeni: ”Mă zgârie pe creier! Mă calcă în picioare!” Vrea să scape de ”Kim Kardashian”!

De: Cristian Blanuta 27/10/2021 | 16:00

Câteva prietene ”s-au jucat” cu formele Franciscăi și i-au spus, în glumă, Kim Kardashian! Ea a râs atunci, dar nu știa că avea să devină nickname-ul care o va chinui. Artista a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, ce a însemnat asocierea cu faimoasa vedetă de peste Ocean.

Francisca are deja câteva proiecte îndrăznețe pe care vrea musai să le ducă la capăt, așa cum de altfel mărturisea pentru CANCAN.RO (Vezi AICI interviul integral), dar acum s-a oprit la… Kim Kardashian. De România, însă! Nickname-ul care îi scoate peri albi, care o sâcâie, o zgârie pe creier, îi calcă numele în picioare! Cum s-a ajuns aici? Chiar artista avea să dezvăluie!

”Comparația cu Kim Kardashian a venit, cumva, mai oficial, în urmă cu câțiva ani din partea presei. Dacă, la început, câteva prietene îmi spuneau mai în glumă, mai serios faptul că semăn, apoi a devenit un nickname care mă zgârie pe creier de fiecare dată când îl aud”, a început Francisca povestioara.

Cum a ajuns Kim Kardashian de România

Ușor de înțeles de unde vine. Dar cântăreața detaliază. ”Mai mult ca sigur, am fost asemănată datorită sau din cauza formelor voluptuoase. Eu nu m-am autointitulat sau identificat deloc cu ea. Asta nu înseamnă că sunt arogantă sau că am nu știu ce filme sau aere de vedetă! Nu, dimpotriva, pe Kim o consider o femeie superbă, foarte smart, care a construit un imperiu, a evoluat și a devenit un icon, indiferent că unii vor să accepte sau nu acest lucru.

Cu toții știm cum și-a făcut apariția în această industrie, însă eu nu sunt aici să comentez pe nimeni. Din punctul meu de vedere, lăsând la o parte formele, corpul, consider că este una dintre cele mai frumoase femei, ca trăsături ale chipului”, a spus Francisca, pentru CANCAN.RO.

”Eu sunt eu și nu copia cuiva”

Francisca este deranjată de porecla primită, Kim Kardashian de România, deși asemănarea dintre ea și vedeta de peste Ocean este vizibilă

Doar că… ”Eu sunt eu și nu copia cuiva! Eu așa simt să mă îmbrac și acest stil vestimentar l-am abordat încă din adolescență, pentru că eu mi-am iubit formele întotdeauna, indiferent de volum, eu așa arăt pentru că natura m-a lăsat pe pământ minionă și cu forme, șoldurile mele așa sunt, talia etc… Și dacă privim la multe alte femei minione cu forme (Shakira, Salma Hayek, Sofia Vergara) toate au talia mică și șoldurile mai generoase”, a menționat Francisca.

(CITEȘTE ȘI: UITE-O PE KIM KARDASHIAN DE ROMÂNIA! CÂT DE BINE SEAMĂNĂ BOTOȘĂNEANCA CU VEDETA INTERNAȚIONALĂ)

Francisca: ”Acest nickname calcă efectiv în picioare toată munca mea din muzică”

Curge, însă, nemulțumirea. Mai ales că Francisca a început să-și ridice cariera de la frageda vârstă de cinci ani.

”Foarte clar, nu îmi place pentru că această comparație mi se pare că înlătură orice calitate pe care o am, faptul că eu încă de la cinci ani am început să îmi construiesc o carieră în muzică, faptul că am trecut prin câteva concursuri serioase, cel mai mare fiind «X Factor», faptul că am lansat piese cu artiști respectabili etc.

Acest nickname calcă efectiv în picioare toată munca mea din muzică, teatru și vă spun cu mâna pe inimă că am muncit ani buni, nu am apărut ca ciuperca după ploaie. Calcă în picioare artistul Francisca, artistul Ciska, pentru că ambele proiecte sunt ale mele și mă aruncă într-o zonă care nu mă reprezintă deloc, de monden, de vedetism, iar eu nu sunt vedeta! Nu în sensul acesta! Eu sunt artist. Consider că acest titlu, de vedetă, trebuie să fie o consecință a unor rezultate excepționale pentru care unii oameni muncesc o viață!

Nu îmi place pentru că lumea tinde să nu te mai ia în serios! Eu nu am intrat în polemici cu nimeni, am o viață liniștită, am familie, fac muzică, sunt implicată uneori și în televiziune, sunt prezentator de gale sportive, adică ringannouncer, am pentru ce munci, am activitate, slavă cerului, deci nu sufăr după orice apariție, cu orice preț, cu orice titlu! Calitate, nu cantitate!”, a comentat artista.

Kim Kardashian, una dintre cele mai cunoscute vedete din Statele Unite, influencer, model și actriță

”Tu nu ești o copie și nici o pițipoancă”

A crezut că e o glumă, la început, când s-a văzut comparată cu vedeta de peste Ocean. ”Dar unii spuneau: «Taci, că te ajută! Tu mergi și cântă-ți piesele, promovează-te! Vocea ta se aude oricum și cine te aude nu te va asocia atât de mult cu titlul! Important este să îți poți cânta melodiile, titlul nu mai contează.» Asta până când lucrurile au devenit serioase, iar lumea deja nu mă știa de Francisca de la «X Factor», ci de «Kardashian de România»! Pffff…. Treaba asta cu Kardashian «DE ROMÂNIA» efectiv mă zgârie pe creier! Numele meu este Francisca”, a subliniat Francisca.

De răutăți a ferit-o Cel de Sus, iar soțul este mereu lângă ea și o susține. ”Mereu mi se spune «Franci, nu e corect titlul acela de pe TV! Tu nu ești o copie și nici o pițipoancă! Tu ai o ocupație, tu faci ceva! Ne place Kardashian că e mișto, dar pe Francisca o iubim! Zi-le să nu te mai prezinte așa!» Iar eu… mă prezint Francisca sau Ciska, dar nu pot să le impun eu tuturor să scrie așa! Misiunea mea este să mă țin de visul meu, nu să îi corectez pe alții!”, mai spune artista.

(NU RATA: EA ESTE KIM KARDASHIAN DE ROMÂNIA! SCHIMB DE REPLICI ÎNTRE EA ŞI MĂRUŢĂ)

„Sunt o fată simplă care chiar își dorește o carieră frumoasă”

„Nu au fost răutăți voluntare, ci mai mult scepticism în ceea ce privește calitățile mele vocale sau stilul meu de viață. Însă, situațiile s-au remediat, din momentul în care oamenii mă cunoșteau și legau 2-3 vorbe cu mine. Probabil că oamenii când vedeau că eu chiar nu aveam nici o legătură cu «pisi» pe care ți-o imginezi plângând că i-a sărit sclipiciul de pe unghii sau că nu a ajuns la estetician din cauza traficului, așa cum majoritatea își imaginează când aud «Kim K de România» se schimba și atitudinea lor vizavi de mine!

Am avut noroc de faptul că mereu am fost primită frumos în emisiunile la care am participat, că oamenii au rezonat imediat cu mine și că au simțit din prima că sunt o fată simplă care chiar își dorește o carieră frumoasă și o imagine curată. Dacă au mai existat și alte comentarii, sincer, nu știu, și dacă le-aș fi văzut sau știu, le-aș fi ignorat cu succes!

Soțul meu mă susține 100 % când vine vorba despre acest subiect, la fel familia, prietenii și toate cunoștințele mele care cunosc măcar 10% din parcursul meu, din perioadele mele rele și bune, care mă știu pe mine ca om, dar și ca artist”, a încheiat Francisca supărătorul capitol ”Kim Kardashian de România”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...