Cumplit! Călin Gheorghe este bărbatul decedat sâmbătă pe plaja din Corbu. Jurnalistul de radio a murit în locul lui preferat

Publicat: 26/07/2020 | 16:08
Cumplit! Călin Gheorghe este bărbatul decedat sâmbătă pe plaja din Corbu. Jurnalistul de radio a murit în locul lui preferat

Vestea că jurnalistul de radio, Călin Gheorghe, a murit a șocat întreaga comunitate care îl cunoștea și îl aprecia. Detalii cutremurătoare ies la iveală. Călin se pare că este bărbatul decedat sâmbătă dimineață pe o plajă din Corbu.

Călin Gheorghe s-a stins din viață subit în dimineața zilei de sâmbătă, 25 iulie. Jurnalistul de radio fusese într-o mini-vacanță la malul mării pentru a se relaxa și a ieși din cotidian. Din primele informații, se pare că omului de radio i s-a făcut rău brusc, în timp ce se afla în mare, suferind un infarct, iar oamenii din proximitatea lui l-au ajutat rapid, aducându-l la mal.

Un echipaj SMURD a sosit cu elicopterul pentru a-i acorda jurnalistului primul ajutor. Medicii l-au resuscitat timp de aproximativ o oră, însă fără rezultat. Ei i-au declarat decesul pe plaja din Corbu.

Călin Gheorghe a murit în locul preferat, plaja Corbu

Din informațiile apropiațiilor lui, Călin Gheorghe a sfârșit chiar în locul în care voia să-și ducă bătrânețea liniștit. Sâmbătă, presa a anunțat decesul unui bărbat de 47 de ani pe plaja din Corbu, însă nimeni nu a știut că este vorba despre Călin Gheorghe.

„ Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane, de sex masculin, pe plaja Corbu. Din primele informaţii, bărbatul este resuscitat.“, a transmis Anamaria Stoica, purtătoarea de cuvânt ISU Constanţa.

Ultima postare a lui Călin Gheorghe din online

Ultima postare făcută de Călin Gheorghe pe Instagram a fost cu animalul lui de companie prin pădure. Omul de radio era complet îndrăgostit de plimbările prin natură, însă locul care îi aducea cea mai mare liniște era plaja Corbu, unde a și murit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#water #love 🐑🐑🐑

O postare distribuită de calin gheorghe (@calingheorghe144) pe

Regretat de colegii din radio

“Poţi exersa vorbirea. Poţi simula entuziasmul şi/sau priceperea. Poţi chiar fenta – o vreme – lumea. Dar, mai devreme sau mai tîrziu, radioul tot te dă de gol, pentru că vocea te dă de gol. E-atât de simplu. În cazul lui Călin, vocea era exact cum era omul – caldă, calmă, educată. Gravă fără să devină vreodată plicticoasă şi – când era cazul – ghiduşă fără să vireze în hăhăială tembelă. Anglofonii, maeştri ai conciziei, i-ar zice (scurt şi corect) «authoritative» şi «reassuring : de încredere şi liniştitoare. What you hear is what you get (n.r.: Ceea ce auzi este ceea ce obții). Pe scurt, o voce de om bun. Unul dintre cei mai buni oameni pe care am avut bafta să-i cunosc”, a scris Filip Standavid, fost jurnalist Europa FM, pe contul său de Facebook