Detalii de ultimă oră despre moartea jurnalistului Călin Gheorghe

Publicat: 26/07/2020 | 11:13

Este doliu în presa română! Călin Gheorghe a murit la 47 de ani, după o carieră de 25 de ani în radio. Jurnalistul a lucrat la Pro Fm, Radio Guerrilla sau Europa FM.

Călin Gheorghe a fost omul de radio cu una dintre cele mai recognoscibile voci din România. Din păcate, jurnalistul a încetat din viață ieri, în urma unui infarct, spun oamenii care îl cunoșteau îndeaproape. Mai mult decât atât, omul de radio s-a stins din viață fulgerător, în timp ce se afla într-o mini-vacanță pe plaja lui preferată din Corbu, acolo unde și-ar fi dorit să îmbătrânească. Autoritățile au fost alertate în dimineața zilei de sâmbătă că unui bărbat de 47 de ani i s-a făcut rău în mare, fiind scos de oamenii aflați în proximitatea lui.

Călin Gheorghe a murit la Corbu, locul în care își dorea să îmbătrânească

(CITEȘTE ȘI: Probleme din toate părțile! Ce a aflat Andreea Esca despre soțul ei. Grijile abia acum încep pentru Alexandre Eram)

Vestea morții lui Călin Gheorghe a fost confirmată chiar de către colegii săi de la Radio Guerilla.

 “Călin Gheorghe, fostul nostru coleg și prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viață, a plecat astăzi dintre noi. Clar, viața câteodată o ia razna. Drum bun, Călin Gheorghe. Mulțumim” este mesajul apărut pe pagina de Facebook a radioului Guerrilla.

Călin Gheorghe a murit din cauza unui infarct, la 47 de ani

Călin, cu „vocea caldă, calmă, educată”

Din luna februarie, legendarul DJ de radio devenise membru și la Europa FM, el avea acolo o emisiune, iar ultima ediție în care oamenii l-au putut auzi la microfon a avut loc joi, 23 iulie. Rudele, prietenii și foștii colegi, dar și oameni simpli au suferit un șoc când au aflatcă a murit, iar unii dintre ei au așternut pe Internet câteva gânduri în memoria lui Călin Gheorghe.

“Poţi exersa vorbirea. Poţi simula entuziasmul şi/sau priceperea. Poţi chiar fenta – o vreme – lumea. Dar, mai devreme sau mai tîrziu, radioul tot te dă de gol, pentru că vocea te dă de gol. E-atât de simplu. În cazul lui Călin, vocea era exact cum era omul – caldă, calmă, educată. Gravă fără să devină vreodată plicticoasă şi – când era cazul – ghiduşă fără să vireze în hăhăială tembelă. Anglofonii, maeştri ai conciziei, i-ar zice (scurt şi corect) «authoritative» şi «reassuring : de încredere şi liniştitoare. What you hear is what you get (n.r.: Ceea ce auzi este ceea ce obții). Pe scurt, o voce de om bun. Unul dintre cei mai buni oameni pe care am avut bafta să-i cunosc”, a scris Filip Standavid, fost jurnalist Europa FM, pe contul său de Facebook

(CITEȘTE ȘI: Răzvan Simion va suferi enorm după această dezvăluire! Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit: “Noi doi…”)

Călin Gheorghe a murit din cauza unui infarct, la 47 de ani

Călin Gheorghe a fost unul dintre pionierii radioului românesc de după comunism. Între 1995 – 2005, Călin Gheorghe a fost DJ la ProFM, cea mai populară staţie de radio de la acea vreme, de unde a trecut la Radio Guerrilla (2005-2015). De-a lungul ultimilor 25 de ani Călin Gheorghe a avut zeci de emisiuni cu Andrei Gheorghe, bun prieten de-al său, care a murit acum doi ani.

Călin Gheorghe, confesiuni despre viața lui, la Europa FM

De asemenea, în ultimii doi ani, el a fost DJ şi la Radio Seven şi Radio Tananana, iar din februarie a putut fi ascultat la Europa FM, unde avea o emisiune săptămânală – joia – dedicată muzicii pop-rock. Când a intrat în frumoasa familie de la Europa FM în urmă cu mai bine de cinci luni, regretatul om de radio și-a deschis sufletul și a făcut câteva dezvăluiri despre povestea lui de viață în cadrul emisiunii moderată de Toader Păun.

(CITEȘTE ȘI: E scandal cât casa! Fosta iubită îl face praf pe Gheorghe Turda: ”Nu ești suficient de bărbat, nu poți avea o femeie…”)

“A participat la peste 50 de festivaluri mari din străinătate, i-a văzut în concerte pe toţi greii rockului. Îşi aminteşte cu câtă emoţie a trăit unul dintre ultimele concerte ale trupei Oasis, când peste 100.000 de oameni au cântat absolut toate cântecele formaţiei, fără oprire”, au transmis public reprezentanții de la Europa FM în momentul în care Călin Ghoerghe se alăturase echipei lor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.