Cuplu-soc in showbiz! El este IUBITUL SECRET al Danielei Crudu! Il vezi in fiecare saptamana la TV

Publicat: 08/06/2015 | 09:28
Cuplu-soc in showbiz! El este IUBITUL SECRET al Danielei Crudu! Il vezi in fiecare saptamana la TV

Cea mai noua "Burlacita" s-a harjonit romantic cu unul din colegii de trust, fara sa tina seama de show-ul care urmeaza sa inceapa cu scopul declarat de a-i gasi un partener pe masura.

Daniela Crudu a cazut in mrejele unui tanar care nu este chiar un necunoscut. Pretendentul la inima Crudutei, chiar daca nu este „Burlac” si nu are nimic de-a face cu emisiunea, tot a reusit sa-i fure un sarut.

daniela crudu

Intamplarea a avut loc, deloc intamplator, intr-o locatie romantica, Poarta Sarutului din Targu Jiu, in pauzele de filmare ale unei alte emisiuni.

Somelier cu traditie

Protagonistul care ajucat scena sarutului cu „Burlacita” este Virgil Manescu, somelier, adica expert si degustator in vinuri, la o emisiune culinara difuzata la o ora de maxima audienta.

daniela crudu

El singur se autocaracterizeaza ca fiind pasionat de aceasta meserie, aflata in familia lui de multegeneratii.Acum intre ei exista premisele unor chestiuni deja mai serioase, pentru ca Daniela Crudu a recunoscut ca i-a placut. “Virgil m-a atras din prima. Are buzele moi şi dulci ca mierea. Normal că mi-a plăcut” a spus „Burlacita”.

(M.N.)

Citește și...