Cutremurator! Ce a postat pe Facebook tanarul care a murit in accidentul socant dintre Rasnov si Brasov: „Am ramas fara cuvinte”

Publicat: 24/04/2015 | 08:15

Soferul care a murit miercuri intr-un accident teribil intre Brasov si Rasnov avea 27 de ani si era un fan declarat al unei brand auto cu multi cai putere.

Se numea Laurentiu Cernat si toti cei care l-au cunoscut sunt in stare de soc. Tanarul a avut parte de o moarte cumplita: atat masina pe care o conducea, cat si trupul sau s-au imprastiat in bucaţi.

Laurentiu Cernat

Laurenţiu circula cu o viteza ametitoare intre Brasov si Rasnov. „My life, my rules”, era sloganul dupa care se ghida in viata si care se regasea si pe pagina lui de Facebook. Tanarul era foarte cunoscut printre iubitorii de masini, fiind un împătimit al calatoriilor si al masinilor puternice.

In momentul accidentului era singur in masina. Nu se stie de ce a intrat pe contrasens. Cert este ca a ajuns cu masina sub un camion care l-a invartit ca intr-un malaxor.

Laurentiu Cernat

Prietenii lui Laurentiu sunt socaţi de dispariţia acestuia dar si de moartea cumplita pe care a avut-o. „Nu pot spune decat ca am ramas fara cuvinte !!! (…) Sunt sigura ca vei ajunge un inger. Nu te voi uita niciodata”, scrie una dintre prietenele tanarului.

Martorul cheie al teribilului accident este soferul camionului care a scapat cu cateva rani usoare.

G.C.

Citește și...