Cutremurator! Nici nu o sa-ti treaca prin cap cine a fost la inmormantarea Marioarei Zavoranu! Totul a iesit aia acum la iveala!

Publicat: 21/04/2015 | 12:18

Nici nu s-a racit bine trupul neinsuflet al Marioarei Zavoranu, ca un nou scandal s-a abautut asupra acesteia. Mai exact, unul dintre preotii care a oficiat sjulba de inmormnatare a fost raspopit, deoarece acesta este divortat.

Preot, pe numele sau Pintica Mircea Marian, a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana deoarece acesta a divortat la inceputul acestui an. In prezent, acesta plateste acum pensie alimenatara fetitei sale. Inainte ca prelatul sa fie raspopit, el coordona activitatea preotilor misionari din Arhiepiscopia Bucurestilor.

Preotul Pintica (foto:mitropoliaautonoma.eu)
Preotul Pintica (foto:mitropoliaautonoma.eu)

Sustine ca poate dezlega vraji

Preotul este in prezent inscris in Mitropolia Autonoma si sustine ca poate dezlega vraji si poate ajuta persoanele care au probleme psihice sa se vindece. Potrivit istoricului Mitropoliei Autonome, aceasta organizatie este nou infiintata, dar nu are legatura cu Biserica Ortodoxa Romana.

marioara zavoranu

Mai exact, Mitropolia Autonoma dupa Vechiul Calendar „Episcop Gherasim” din Romania are avizul consultativ de functionare de la Secretariatul de Stat al Cultelor din Romania. Din anul infiintarii, Mitropolia are peste 30 de centre socio-caritabile, ingijindu-se de batrani si copii ai strazii. Fiecare centru social are cate o Biserica Ortodoxa, unde preotii isi desfasoara activitatea cu multa sarguinta si devotament preotesc. Tot in cadrul Mitropoliei exista 10 schituri cu peste 30 de vietuitori preoti, monahi si monahii.

ZAVORANU

Infiinatata recent

“Biserica noastra a inceput ca o miscare de pastrare a traditiei ortodoxe din anii 1920, in perioada in care ortodoxia greaca se afla in criza pentru introducerea modernismului in viata Bisericii, in special atunci cand, in 1923, consultarea clerului si a credinciosilor. Un milion de credinciosi, cea mai mare parte a clerului si multe manastiri s-au alaturat acestei miscari de rezistenta impotriva tuturor formelor de modernism si a calendarului nou. In 1935, trei Episcopi ai Bisericii Ortodoxe din Grecia intra in miscarea traditionala.

————————————————————————————–

CITESTE SI

Minunea de langa sicriul Marioarei Zavoranu! Fratele Gigicu a anuntat: “Ce a fost, a fost! S-a incheiat o pagina destul de grea!”

Scandalul continua si dupa inmormantarea Marioarei Zavoranu. “Matur cu voi, sa nu intrati in laba mea”

Cine atenteaza la averea Oanei Zavoranu? Moartea Marioarei a scos la lumina mostenitori-surpriza care acum isi cer drepturile

————————————————————————————–

Mitropolitii Ghermanos si Dimetrias, Crisostomos de Yachintos si Crisostomos de Florina ( ales mai tarziu Arhiepiscop al Bisericii). Biserica se confrunta cu pirma schisma, cea a Mitropolitului Matei. Peste doua decenii Biserica este persecutata de catre autoritatile Elene, la instigarea Bisericii de Stat. Primul Primat Crisostomos de Florina moare, lasand in urma sa o puternica Biserica cu circa 800.000 / 1.000.000 de credinciosi si sute de preoti”, este notat pe site-ul oraganizatiei. (A.S. )

 

Citește și...