Cutremurător! Ultima fotografie pe care şi-a făcut-o Ramona Fabian, cântăreaţa care a murit într-un groaznic accident rutier

Publicat: 06/10/2013 | 16:04
Cutremurător! Ultima fotografie pe care şi-a făcut-o Ramona Fabian, cântăreaţa care a murit într-un groaznic accident rutier

Ramona Fabian, considerată cea mai frumoasă cântăreaţa de muzică populară din Ardeal, a murit, sâmbătă, in urma unui tragic accident de masină.

Toată suflarea muzicii populare o plânge pe Ramona Fabian, cântăreaţa care şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, într-un grav accident rutier.

Cu o zi înainte de tragedie, cântăreaţa a postat o fotografie pe o retea de socializare, în care apare alături de un coleg, în timp ce se afla la o nuntă. Ramona era extrem de fericită şi nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple. „La nunta cu Vasile Coca”, a scris Ramona la comentariul fotografiei cu pricina.

Ramona Fabian

Accidentul in care a murit Ramona Fabian a avut loc în localitatea Mihai Viteazu, comuna Saschiz, judeţul Mureş. Masina in care se afla interpreta a intrat violent, iar decesul s-a produs pe loc, in jurul orei 13:40.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş la faţa locului au intervenit poliţiştii din cadrul IPJ Braşov care au informat că autoturismul condus de Ramona Fabian a acroşat un TIR într-o curba la dreapta.

banner

G.C.

 

 

Citește și...