CV Tudor, mesaj plin de ura: „E o prostituata cu sange stricat” Oana Zavoranu: „Ma ocup si de inmormantarea lui”

Publicat: 21/04/2015 | 23:44
CV Tudor, mesaj plin de ura: „E o prostituata cu sange stricat” Oana Zavoranu: „Ma ocup si de inmormantarea lui”

Oana Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor s-au atacat in ultimul hal si cu siguranta nebunia nu se va opri aici.

Au trecut doar cateva ore de cand Marioara Zavoranu a fost inmormantata, iar Oana Zavoranu continua sa faca scandal. Cu toate ca nu a venit in emisiunea unde era invitat, Querida s-a scuzat: “M-am linistit acum, sunt okey, dar foarte obosita. M-am dus sa imi iau niste mancare si s-a intamplat acolo ceva incredibil. Oamenii nu au vrut sa imi dea mancarea. Sunt niste lucruri demne de Michael Jackson.

oana zavoranu

Eu ma refeream cumva ironic ca Michael Jackson traieste. In fata casei mele in momentul asta sunt foarte multe camere. Sunt inconjurata 24 de ore din 24. Cred ca si presedintele Iohannis ma poate invidia. Nu am putut sa vin azi la emisiune, dar iti voi face maine o emisiune ca in vremurile bune”

Corneliu Vadim Tudor i-a transmis un SMS lui Dan Capatos, iar prezentatorul l-a citit cu voce tare:
“Anunt ca am solicitat in scris conducerii Spitalului 9 sa o bage in camasa de forta pe prostituata cu sange stricat, Oana Zavoranu. Toti specialistii cu care am vorbit mi-au spus ca diagnosticul ei este intre paranoia si schizofrenie. Daca nu va ajunge la balamuc, sigur va ajunge la puscarie sau va fi linsta de populatia revoltata”, i-a scris Corneliu Vadim Tudor lui Capatos.

zavoranu

Oana a raspuns si ea cu aceeasi moneda.
„Ma voi ocupa personal de inmormantarea lui VC Tudor. Eu sunt o crestina. El este un tribun, iar discursul lui este demn de un om de cultura. Vreau sa fac o precizare si vrea sa fie clara treaba. Pe mama a pacalit-o si a facut-o membra in partidul lui, pacalind-o ca este purtatoare de cuvant a partidului care nu exista„, a mai declarat Oana Zavoranu.


D.C.