„Da-o dracu! Nu mai vreau sa aud de ea”! Asa a raspuns Tolea acuzatiilor Magdei cu privire la pensia alimentara a copilului!

Publicat: 23/01/2014 | 00:05

Tolea Ciumac n-a ramas indiferent la acuzatiile fostei sotii cu privire la pensia alimentara a copilului lor. Luptatorul se bate cu pumnul in piept ca el ar fi fost un tata model, daca Magda i-ar fi permis.

Cand vine vorba de ceva care i-ar putea aminti de fosta sotie, lui Tolea Ciumac nu-i mai pasa de nimic. Nici macar de urmasul pe care Magda i l-a daruit in urma cu mai bine de sapte ani…pe vremea cand, zic ei, se iubeau nebuneste.

Acum, luptatorul si-a refacut viata alaturi de o domnisoara cu mult mai tanara si a uitat complet de trecut. Nu si-a mai vazut primul copil de aproape patru ani. S-a luat cu altele, fara sa-i pese ca fosta sotie se chinuie sa-i creasca copilul. El sustine ca si-ar fi facut datoria de tata.

tolea

“Da-o dracu, nu mai vreau sa aud de ea. Cand o sa ma lase sa-l vad, atunci o sa-si vada si pensie si tot. Niciodata n-am facut figuri eu cu pensia. Nici n-am fost la judecata, am zis cat o sa puna judecatorul, atat o sa fie. dar nici n-am apucat bine sa stiu in ce cont sa dau pensia ca ea deja s-a dus la executorul judecatoresc. De ce trebuia asta?

Ca eu le-am spus, nicio problema, eu iti dau bani. Sa-mi spui doar unde si cand, cum trebuie sa fac si o sa fac si ma tot bate la cap cu programul asta de vizita.” , spune Tolea.

tolea

Mai mult, Magda Ciumac se plange ca fostul ei sot doar profita de pe urma copilului.

“Nu numai ca nu i-a achitat pensia, pe care trebuie sa i-o achite prin lege, este obligat, i-a luat pana si alocatia de la scoala. Eu pana zilele trecute nu stiam ca copiii au alocatie.” , a declarant Magda Ciumac.

Tolea Ciumac o rasfata acum pe noua femeie din viata lui, care, de asemenea, i-a daruit un copil.

Tolea Ciumac si verisoara Roxanei Vancea
Tolea Ciumac si verisoara Roxanei Vancea

“Din moment ce tu declari ca vrei pensie alimentara mai mica, pentru ca tu nu ai venituri , cum va explicati ca acum un an si ceva a cumparat un apartament in bucuresti cu 100.000 euro si apartamentul l-a pus ca sa nu aiba el probleme, ca el oricum numai in hotii si in furturi si in probleme se baga, si in batai si in din astea, l-a pus pe numele domnisoarei respective.” , spune Magda revoltata.

In replica, Tolea Ciumac si-a aparat imediat actuala iubita: “Dar alina merita, alina mi-a facut un baiat si merita amandoi sa aiba un apartament. Eu nu meritam nici casa nici masa ca eu sunt un nenorocit, dar ei merita “

CITESTE SI:

Nu ii plateste pensie fiului sau, dar arunca cu banii in lautari! Executat silit, Tolea Ciumac „ii face in ciuda” fostei sotii

Alexandra Florescu
 

Citește și...