Dan Bittman, vinovat pentru destramarea trupei Iris? Uite ce spune unul dintre componentii formatiei rock

Publicat: 03/07/2013 | 08:35
Dan Bittman, vinovat pentru destramarea trupei Iris? Uite ce spune unul dintre componentii formatiei rock

Dupa plecarea lui Cristi Minculescu din trupa Iris, Toni Seicarescu i-a luat locul, insa dupa 10 luni de colaborare le-a spus "ADIO" colegilor lui.

Potrivit ziarului Ring.ro, Nelu Dumitrescu, care este tobosarul trupei Iris, este de parere ca Toni Seicarescu incepuse sa se creada cel mai bun dupa ce Dan Bittman a facut o gluma la scurt timp dupa ce s-a operat la gat si nu stia daca mai revine in Holograf.

(Toni Seicarescu, fostul solist al trupei Iris)

Toni Seicarescu

„Când Bittman a fost bolnav, a făcut o glumă, spunând că îl lasă pe Şeicărescu în locul lui, la Holograf. Toni a crezut şi de atunci şi-a luat-o în cap. Băiatul a înnebunit, s-a crezut cel mai tare din parcare şi nu a mai ascultat de nimeni. Îl cunosc pe Bittman, a făcut mişto! În capul lui Toni a intervenit faptul că noi am avea nevoie de el şi nu ne-am mai înţeles sub nicio formă. Grandomania l-a îndepărtat de noi. Până atunci mă asculta, ne înţelegeam perfect. Nu îi vorbeam din postura de şef al lui, ci îi explicam regulile formaţiei”, a povestit toboşarul de la Iris.

(Nelu Dumitrescu, tobosarul formatiei Iris)

Nelu Dumitrescu

Mai mult, Toni Seicarescu nu s-ar fi supus regulilor trupei si a inceput sa faca pe interesantul. „Nimeni nu ştie că au fost timpuri când aveam şi două concerte pe an. Nu sunt un căpcăun, înţeleg nevoile omului. De când ne ştim, ne contrazicem, ţipăm unii la alţii, dar ne trece. Iris nu cântă pentru bani, ci din pasiune. Când l-am luat pe Toni, i-am explicat că trebuie să poarte o cruce grea. După concerte îi ziceam… «Vezi că acolo greşeşti, trebuie să mai lucrezi». El răspundea: «Da` îmi zici mie ce trebuie să fac?!». A promis ceva şi nu s-a ţinut de cuvânt”.

Tobosarul formatiei a declarat ca a incercat sa se inteleaga cu solistul, insa acesta a preferat sa pelce.  „N-am avut cu cine să mă înţeleg, vorbeam cu un perete. L-am întrebat: «Ai bani, ai unde să dormi în Bucureşti?»… Mi-a zis că da. Pe toată durata colaborării, a stat numai la Buzău. În octombrie m-a sunat să-mi zică de ce nu vine la repetiţii… că nu are bani de motorină. Dintr-odată aud că ar vrea să se retragă. Cum ne-a picat? Am investit bani din buzunar. După plecarea lui Cristi Minculescu, publicul nu mai avea încredere în Iris, dar totuşi am reuşit să ridicăm sala în picioare”, a explicat Nelu Dumitrescu.

Cel care l-a inlocuit pentru Toni Seicarescu este un artist pe nume Rafael.

Rafael

banner

L.C

Citește și...