Dan Bordeianu, pentru prima oară faţă în faţă cu Adela Popescu, după ce a înşelat-o! Prima întrebare pe care i-a pus-o actriţa i-a lăsat pe toţi mască

Publicat: 17/01/2018 | 11:14

A fost întâlnire de gradul zero între Adela Popescu şi Dan Bordeianu. Actorul a fost prezent în emisiunea „Vorbeşte lumea”, alături de sora lui, Oana Sorescu, pentru a vorbi despre cum a învins aceasta cancerul, deşi medicii nu i-au dat şanse. Telespectatorii au aşteptat să vadă cum se vor comporta cei doi foşti iubiţi, care înîn perioada 2004-2007 au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi.

Adela Popescu şi Dan Bordeianu s-au revăzut, ieri, într-un cadru oficial, în emisiunea pe care actriţa o moderează la PRO TV. A fost o întâlnire memorabilă, mai ales că cei doi s-au despărţit cu scandal. În urmă cu mulţi ani, Adela Popescu l-a prins pe Dan Bordeianu în timp ce o înşela, chiar pe platourile de filmare. Acum, cei doi şi-au refăcut viaţa. Sunt căsătoriţi, sunt părinţi şi par că au îngropat definitiv securea războiului. (Citeşte şi Sora lui Dan Bordeianu a învins cancerul: „Mi-au spus că mai aveam 2 luni de trăit!” Cum a reuşit Oana Sorescu să se vindece, deşi medicii nu i-au dat şanse)

„După o lungă perioadă în care a stat departe de ochii presei, va veni aici să depănăm amintiri şi să ne spună totul despre noua lui viaţă! Nu vine singur, ci însoţit de sora lui”, a anunţat prezentatoarea.

Adela Popescu şi Dan Bordeianu, care a venit însoţit de sora lui, Oana Sorescu, au părut foarte fericiţi să se revadă. Prezentatoare de la „Vorbeşte lumea” a îmbrăţişat-o mai întâi pe sora lui Dan Bordeianu: „Oana, ce mă bucur să te revăd! Enorm de mult!”. 

„Cum a dormit pitica? Noi…ca între părinţi…asta e întrebarea! Ca să ştii cum ai ziua, bună sau rea! Cum a dormit copilul?”, l-a întrebat Adela Popescu pe Dan Bordeianu, la începutul emisiunii.

„Era o glumă…Nu pot s-o spun pe toată la televizor, dar se întâlnesc doi părinţi şi zic „Ce faci, eşti bine?”. „Da, am mâncat, am dormit, am făcut căcuţ”..E bine, deci e bine. Cam asta e discuţia. A dormit bine, da. Eh, în perioada asta e un pic mai dificil. Am fost un pic răciţi. Îi ies dinţişorii…Simţim nevoia să ne trezim din oră în oră, drept pentru care soţia mea e un pic mai obosită decât mine, dar n-am de ce să mă plâng”, i-a răspuns Dan Bordeianu.

„Dar îţi place viaţa asta de tătic?”, l-a întrebat Adela pe actor.

„Nici nu cred că poţi să spui dacă îţi place sau nu îţi place. N-are cum…Cum să nu-ţi placă?”, a replicat Dan Bordeianu

„Păi…sunt persoane care au devenit părinţi în clipa în care nu erau pregătiţi, să spunem, şi sunt impactaţi altfel de acest lucru”, a explicat prezentatoarea.

Dan Bordeianu i-a răspuns imediat: „Da, dar nu cred…N-ai instrucţiuni, deci nu trebuie să fii pregătit. Cred că trebuie să se întâmple şi cu asta, basta!”.

Dan Bordeianu a înşelat-o pe Adela Popescu pe platourile de filmare

După trei telenovele în care au jucat împreună, Adela Popescu şi Dan Bordeianu au ajuns să se îşi spună adio definitiv. Motivul separării celor doi, despre care nu prea s-a scris în presă la acea vreme, a fost faptul că Dan a înşelat-o chiar pe platourile de filmare. Acum fiecare dintre ei şi-a găsit fericirea lângă alţi parteneri. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan şi au împreună un băieţel, iar Dan Boideianu s-a îsurat în 2015 cu Teodora, cu care are o fetiţă.

 

Citește și...