Dan Capatos il face PRAF pe C.V. Tudor: „Isi tragea mucii la telefon. Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti”

Publicat: 21/04/2015 | 23:53
Dan Capatos il face PRAF pe C.V. Tudor: „Isi tragea mucii la telefon. Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti”

C.V. Tudor a trimis-o pe Oana la Spitalul 9. Tribunul a facut o sesizare si spune ca mai multi medici specialisti i-au spus ca vedeta are probleme psihice.

Oana Zavoranu a raspuns cu aceeasi moneda si spune ca se va ocupa de inmormantarea lui.
“O sa il bat pe bune. Credeti ca are curaj sa vina la 2 metri de mine? Il bat cum nu l-a batut nimeni. Sa va feriti de laba lui. Daca dai mana cu el te-ai umplut de paduchi. Trebuie sa te dai cu solutie, ca la caini.

vadim

El este chinuit de el si nu stie ce cauta el in viata lui. Ii promit ca va fi la Spitalul 9 cine isi va dori el, doar sa-mi spuna cine vrea. O sa ma ocup personal sa-l duc acolo, apoi il voi ingropa crestineste, pe cheltuiala mea, in cimitirul meu. La cata saracie e in gatul lui acum, cred ca nu are nici loc de veci”,a spus Oana Zavoranu.

Dan Capatos a cedat si el nevos, dupace C.V. Tudor i-a facut public numarul de telefon intr-o emisiune TV: „Saptamana trecuta m-a sunat sa ma roage sa intervin pe langa niste oameni foarte importanti si sa-l ajut. ‘Am racit, ca nu mai am bani. Suna-l si tu pe Ioan Niculae de la Brasov si cu Adrian Tis. Roaga-i sa-mi dea si mie niste bani si sa-mi tina ziarele in viata’.

Dan Capatos

 Isi tragea mucii pe la telefon. Niste persoane importante i-au dat si bani. Li s-a facut mila de el. Eu am zis vreodata lucrurile astea? Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traieste. Daca vrea sa stie domnul Vadim, banii aia, cei 5000 de euro pe care i-a primit sunt si datorita mie”

D.C.