Dan Cruceru, internat de urgență în același spital în care a ajuns și Ruby în Republica Dominicană! Anunțul făcut de prezentatorul de la Survivor România

Publicat: 21/01/2020 | 09:32

De pe platourile de filmare de la “Survivor România”, Dan Cruceru a ajuns direct la spital! Prezentatorul emisiunii de la Kanal D a fost internat în aceeași clinică din Republica Dominicană, unde a ajuns și Ruby, care a părăsit seara trecută Insula Faimoșilor. Gazda show-ului care se bucură deja de milioane de fani a făcut un anunț important în timp ce avea o perfuzie în mână. 

Citește și: Scene intime la Kanal D! Soția lui Andrei Duban, în tandrețuri cu fotbalistul Mihai Onicaș, la Survivor România. Au făcut-o în văzul tuturor!

Dan Cruceru, internat de urgență în același spital în care a ajuns și Ruby în Republica Dominicană

Prezentatorul Dan Cruceru s-a simțit atât de rău, încât producătorii de la “Survivor România” au decis să-l ducă de urgență la spitalul în care a ajuns și Ruby cu câteva ore înaintea lui. Excentrica artistă a făcut o criză de stomac și a fost transportată în brațe până la barcă, unde a fost preluată de o echipă medicală. Cu cearcăne și perfuzia în mâna dreaptă, dar cu zâmbetul pe față, gazda show-ului de la Kanal D și-a anunțat apropiații și fanii de peripeția sa. Deocamdată, el nu a dezvăluit însă și diagnosticul pus de medicii din Republica dominicană, însă, i-a îndemnat pe toți să urmărească episodul din seara aceasta de la “Survivor România”.

“…Am ajuns în același pat cu ea…?? Insula le poate veni de hac și prezentatorilor. Cu toate acestea, în seara asta va fi un episod foarte tare așa că nu trebuie ratat! @survivorromania.oficial @kanaldromania #ruby #numaiscriepepereti #laspital #tvshow #faimosii #razboinicii #reality #realityshow #survivor #competitie #survivorromania” este mesajul transmis de Dan Cruceru pe pagina lui oficială de Instagram, unde a urcat și o poză cu peretele pe care este scris numele artistei Ruby – imaginea o vedeți în galeria foto a articolului. Apropiații și fanii l-au copleșit cu gânduri pozitive

Dan Cruceru, internat de urgență într-un spital din Republica Dominicană © Instagram
Dan Cruceru, internat de urgență într-un spital din Republica Dominicană © Instagram

Survivor România, emoții și nervi în ziua numărul 3

Jungla din Republică Dominicană le întinde concurenților capcane, îi epuizează, le testează limitele și îi arată în fața milioanelor de telespectatori în timp ce traversează o serie de emoții și întâmplări, departe de cei dragi și condamnați să supraviețuiască în condiții vitrege.

Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții de la “Survivor România” vor trece prin foarte multe încercări, vor fi nevoiți să își construiască adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați în mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor încercări limită se va află un singur câștigător.

Citește și...