Dan Diaconescu dupa ce a votat: “Am foarte multi prieteni care…”

Publicat: 16/11/2014 | 16:50

La scurt timp dupa ce a votat, Dan Diaconescu a acordat un interviu pentru paparazzii CANCAN.ro, in care si-a exprimat dorinta ca numarul romanilor care ies la vot sa fie cat mai mare. Acesta a dezvaluit si ce asteptari are de la noul presedinte.

Duminica aceasta, romanii au iesit la vot pentru a-si alege conducatorul pentru urmatorii cinci ani. Putin dupa orele pranzului, Dan Diaconescu a mers si el la urne, sa isi exercite dreptul la vot. Dupa ce a pus stampila pe cel pe care si-l doreste ca presedintele Romaniei, acesta a acordat un scurt interviu pentru CANCAN.ro.

Dan Diaconescu a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale
Dan Diaconescu a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale

Intrebat ce isi doreste de la cel care ne va conduce pana in 2019, Diaconescu a dezvaluit ca asteptarile sale tin chiar de programul pe care l-a avut el in campania electorala. “Vreau sa realizeze cat mai multe din cele 100 de masuri pe care le promovez de patru ani de zile”, a spus acesta.

CITESTE SI

SENZATIONAL! Cum se descurca iubita lui Dan Diaconescu de cand el a plecat in Italia!

Nimeni nu se astepta la asta! Decizia RADICALA luata de Dan Diaconescu dupa 26 de ani langa partenera lui de viata

Dupa ce a votat, Diaconescu a stat de vorba cu jurnalistii
Dupa ce a votat, Diaconescu a stat de vorba cu jurnalistii

Omul de televiziune a marturisit ca spera ca numarul romanilor care ies la vot sa fie cat mai mare, indiferent de optiunea lor politica. “Am vazut ca romanii sunt si azi la cozi. Asta vorbeam, sunt cu niste prieteni din strainatate, si le spuneam ca mi-as fi dorit ca toti romanii sa iasa la vot, sa fie o prezenta de 95%. Cei care nu se prezinta sa isi anuleze buletinul de vot, daca asta doresc. Ar fi fost cel mai frumos vot de blam la adresa clasei politice din Romania pe care eu vreau sa o schimb, dar nu pot”, a declarat acesta.

Nu intelege de ce a luat atat de putin in turul intai

Anul acesta, Dan Diaconescu a candidat la alegerile prezidentiale, insa, nu a reusit sa ia decat 4% din voturile romanilor. Acest lucru l-a surprins pe omul de afaceri, care se astepta la un scor mult mai bun, cel putin dupa ce i-au spus prietenii sai, care l-au votat. “Am foarte multi prieteni care m-au votat si eu ii cred pe ei, nu stiu cum de am luat doar 4%, dar asta e”, a marturisit Diaconescu.

A.D.
 

Citește și...