Dan Diaconescu, pe urmele lui Ceaușescu? Cine i-a prevestit această soartă

Publicat: 16/04/2018 | 16:33

Cât timp a stat după gratii, unul dintre cei mai vocali ”avocați” a lui Dan Diaconescu a fost chiar fratele său, Mario. Acesta a povestit recent cât de departe și-ar fi dorit tatăl lor, comandor de aviație, să ajungă fostul patron de televiziune.   

”Vroiam doar să-ți spun că Dan, prâslea al tău, despre care tu ziceai că o să fie urmașul lui Nea Nicu – când s-a născut în anul ala cu Decrețeii, iar noi habar nu aveam ce vrei să spui – Dan, este liber și este bine sănătos! Datorită lui însuși, în primul rând, Dan a ieșit sănătos de la Jilava, nu datorită vreunei clemențe a acestui Stat european aflat la îndemâna securiștilor SRI, care azi asculta tot ce e telefon, la îndemâna torționarilor DNA, făcători de dosare și, la îndemâna secăturilor puse pe pricopseală din partide și din Parlamentul Rușinii! Dan nu are voie să vorbească la Televizor încă mulți ani de aici inainte, Tată, dar să fie el sănătos… Oricum, s-ar putea ca în curând, românii să vină să-l ia de acasă să-l pună Președinte, Tată, că nu cred ca Românii mai rezistă mult ca niște mămăligi… Știi tu vorba de la Revoluția aia… Și atunci o să se sature de vorbă, Dan al nostru… O să te anunț, negreșit, Tată! Până atunci…”, a scris Mario Diaconescu pe pagina lui de Facebook.

Dan Diaconescu a avut o relație strânsă cu fratele său, pe care l-a băgat în aproape toate afacerile lui. Mario a fost și cel care a dirijat mersul lor cât timp fostul patron de televiziune a fost închis pentru șantaj.

Citește și...