Dana Nicolaescu ii face toate mofturile Iolandei! De Martisor i-a daruit un vas ceramic lucrat manual

Publicat: 04/03/2015 | 00:03
Dana Nicolaescu ii face toate mofturile Iolandei! De Martisor i-a daruit un vas ceramic lucrat manual

Au trecut doi ani de la moartea maestrului Sergiu Nicolaescu iar acum sora si vaduva lui se inteleg ca doua surori. Dana ii face toate mofturile Iolandei, iar aceasta o va rasplati lasandu-i mostenire toate bunurile sale, de cateva sute de mii de euro.

Toamna trecuta, Dana si iolanda Nicolaescu au ingropat securea razboiului, dupa mai bine de un an si jumatate in care si-au adus fel si fel de acuze. Totul a pornit de la testamentul lui Sergiu Nicolaescu, act prin care maestrul ii lasa intreaga sa avere sotiei, iar de sora nu pomenea nimic. Iata insa ca cele doua si-au dat seama ca nu are rost sa se certe si sa piarda timpul prin tribunale, mai ales ca Iolanda a ajuns la venerabila varsta de 88 de ani. 

Sergiu Nicolaescu

Astfel, toamana trecuta s-au impacat iar acum se inteleg extrem de bine si sunt cele mai bune prietene. Dana ii face toate mofturile cumnatei sale, iar Iolanda o va rasplati lasandu-i mostenire toate bunurile sale, in valoare de cateva sute de mii de euro. „Dana se poarta impecabil cu mine. Sincer va spun ca nu ma asteptam dar avem o relatie foarte frumoasa. Are grija de mine sa nu-mi lipseasca nimic si ma viziteaza mereu. De Martisor mi-a daruit un superb buchet de flori si un vas din ceramica lucrat si pictat manual. Stie ca am o pasiune pentru astfel de lucruri si si-a dorit sa-mi daruiasca ceva pe gustul meu. Este foarte draguta”, a declarat Iolanda Nicolaescu, pentru CANCAN.ro.

N-a iesit din casa de cativa ani

iolanda nicolaescu

Ajunsa la varsta de 88 de ani, Iolanda Nicolaescu are si ceva probleme de sanatate, iar unele dintre ele o impiedica sa iasa din casa. Femeia are reumatism, iar durerile picioarelor sunt la ordinea zilei, asa ca abia se poate deplasa prin casa, caci de iesit la plimbare nici nu poate fi vorba, mai ales ca ar avea de coborat patru etaje pe jos. „Pentru varsta mea eu zic sa sunt sanatoasa. Reumatismul asta ma scaie, ca ma dor picioarele si nu merg foarte bine. Tocmai de aceea nici nu pot iesi din casa. Poate daca aveam lift la bloc era mai usor, dar asa as avea de coborat, pe scari, patru etaje. Imi este imposibil”, ne-a mai spus ea.

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor

CITESTE SI

S-au impacat de o luna, iar acum… Uite ce spune Iolanda Nicolaescu despre Dana, vaduva maestrului: „Nu ma asteptam ca…”

Culisele unei impacari istorice! Cum a convins-o de fapt vaduva lui Nicolaescu pe sora regiuzorului sa renunte la proces

A primit unda verde la barbati! Ce se intampla cu Dana, vaduva lui Sergiu Nicolaescu, la doi ani de la decesul regizorului
 

Medicii o viziteaza acasa

iolanda nicolaescu

Dana Nicolaescu isi doreste ca Iolanda sa aiba parte de tot confortul si toata ingrijirea necesara, asa ca pana si medicii vin acasa la cumnata sa, pentru a nu fi nevoie ca aceasta sa se deplaseze. „Am noroc ca medicii care ma urmaresc sunt draguti si vin ei acasa atunci cand am de facut un control sau ceva. De curand a venit chiar si medicul dentist sa-mi ia mulaj pentru placa. Trebuia sa o schimb pe cea veche si s-a deplasat pana la mine dragul de el”, ne-a mai spus Iolanda.
 

Georgiana Coman

Citește și...