Dana Patricu vrea 10, 5 milioane de euro ca daune morale. Suma ii poate alina suferinta dup ace a fost inselata si umilita de Dinu

Publicat: 19/09/2013 | 00:30

Un nou termen in procesul de divort al sotilor Patriciu, o noua amanare. Doar ca acum milioanele au luat-o razna, cel putin pe hartie. Dana Patriciu cere 10,5 milioane de euro daune morale pentru ca a fost umilita si inselata.

Dinu Patriciu
Dinu Patriciu

Cum era de asteptat, si termenul de ieri al procesului de divort dintre Dana si Dinu Patriciu s-a incheiat cu o cerere de amanare a avocatilor. Asta si din cauza pretentiile pe care sotia magnatului le are in ultima vreme. In afara de jumatate din avere, Dana Patriciu mai vrea sa primeasca de la sotul sau inca 10, 5 milioane de euro. De aceasta data ca daune morale. Conform propriilor declaratii, despagubirile ar urma sa-i mai aline din suferinta ultimilor doi ani de casnicie cand a fost umilita si inselata cu chinezoaica Melanie Chen.

Dana Patriciu nu renunta la procesul de partaj si il pune pe ganduri pe sotul miliardar
Dana Patriciu nu renunta la procesul de partaj si il pune pe ganduri pe sotul miliardar

“l-am rugat sa analizeze cu atentie consecintele faptelor sale, iar acest lucru s-a petrecut in contextul in care sotul meu a cedat cu totul controlul nu doar asupra afacerilor, ci si asupra aspectelor privind viata noastra personala si cheltuielile familiei catre amanta sa. Am fost lasata sa ma descurc fara niciun venit, locuind intr-un apartament de doua camere inchiriat, pe care il platesc din pensia mea de arhitect din Romania si din sumele cu care ma ajuta fiul meu, pentru ca sotul meu a ales sa inchida toate cardurile pe care le foloseam si a exercitat toate presiunile posibile asupra mea pentru a ma convinge sa dispar fara nicio pretentie, ca si cum nu as fi existat vreodata. El mi-a luat dreptul de a avea grija de el.

Paparazzii Cancan.ro i-au fotografiat pe Dinu Patriciu si Melanie Chen impreuna, pe 17 octombrie, la Londra. Cei doi ieseau din cladirea unde magnatul are un birou
Paparazzii Cancan.ro i-au fotografiat pe Dinu Patriciu si Melanie Chen impreuna, pe 17 octombrie, la Londra. Cei doi ieseau din cladirea unde magnatul are un birou

Sotul meu a uitat ca eu am fost cea care am insistat sa mergem la control la fiecare doua luni pentru a stabili gravitatea bolii, cea care l-a insotit la clinicile si spitalele din Romania, Viena si Milano pentru cere sfatul specialistilor, cea care s-a asigurat ca respecta regimul medicamentos si alimentar prescris de medici atunci cand era alaturi de mine, cea care i-a fost sotie si infirmiera cand boala l-a doborat, care i-a salvat viata atunci cand, datorita multiplelor hemoragii, a fost la un pas de a-si pierde viata.

In acelasi fel, sotul meu a uitat ca el a fost cel care, la ultima noastra intalnire, din 24 septembrie 2012, mi-a spus ca nu pot sa ma intorc acasa si ca nu pot sa vin sa-l vad la spital, la Milano, locul meu era deja ocupat”, s-a plans Dana Patriciu magistratilor. Surse din anturajul lui Dinu Patriciu au dezvaluit ca milionarul a incercat in repetate randuri sa se intalneasca cu Dana Patriciu, inclusiv in St. Marteen, acolo unde locuieste femeia, dar aceasta ar fi refuzat.

Claudiu Valimareanu

Banner

Citește și...