Dana Rogoz, dezvăluiri din viața intimă! Cel mai ciudat loc unde a făcut sex: “Am crezut că am fost filmată“

Publicat: 07/11/2018 | 14:49

Dana Rogoz este destul de discretă când vine vorba despre viața personală, însă de această dată avut curajul să ofere detalii din viața intima. Vedeta a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc unde a făcut sex cu soțul său, Radu Dragomir.

Potrivit alistmagazine.ro, Dana Rogoz a lăsat inhibițiile deoaprte și s-a destăinuit: Nu știu dacă este cazul să spun asta. Am făcut în locuri publice, într-o grădină botanică, dar nu la noi în țară. Mi-a fost teamă că mă vor opri la graniță pentru că am trăit cu senzația că am fost filmată”.

Mai mult decât atât, și-a spus părerea și despre importanța masturbării în viața sa sexuală: O consider importantă și necesară, dar nu am nevoie de ea atât de des. Pot să-mi satisfac și altfel nevoile”.

Dana Rogoz primea la 18 ani jucării sexuale

După 18 ani foarte multă lume îmi făcea cadou jucării sexuale. Erau pe genul: ‘A crescut Abramburica!. Am primit de toate, de la chiloți comestibili și cătușe cu puf și până la gadgeturi. Aveam o noptieră plină, dar nu pot să zic că le-am accesat… a fost așa o perioadă, dar după mi-a trecut”, a mai declarat actrița pentru sursa citată.

Dana Rogoz, mesaj pentru femeile care apelează la operațiile estetice

Dana Rogoz nu este deloc adepta operațiilor estetice. Pe blogul personal, vedeta a vorbit despre frumusețea naturală și le-a “înțepat” pe femeile care apelează la intervenții estetice.

Am mai vorbit pe blog despre conceptul de frumusețe, în contextul socio-cultural actual. Standarde, prejudecăți, dimensiuni perfecte, forme ideale… toate acestea ne-au știrbit de prea multe ori încrederea în noi. Mai ales când eram adolescente, naive, vulnerabile. Acum cred tot mai tare că nu există femei urâte și femei frumoase, ci femei care știu sau nu să ia decizii bune, care să le evidențieze frumusețea naturală, oricât ar fi ea de diferită de normă. Frumusețea înseamnă sănătate și diversitate. În rest, sunt trenduri.

Va reamintesc faptul că Angelina Jolie a fost bullied toată adolescența pentru forma buzelor ei, ca mai apoi să devină un adevărat reper al frumuseții mondiale. Ceea ce era inițial considerat un defect, a devenit o marcă a senzualitătii. Pentru ca ulterior, mii de femei să încerce să obțină aceeași “formă perfectă”, prin metode mai mult sau mai puțin invazive. Aș fi curioasă să aflu de la un medic estetician câte femei cer “buze ca ale Angelinei, va rog”.

Să nu mă înțelegeți greșit, nu judec aceste femei. Fiecare e liber să își facă absolut orice intervenție care l-ar putea face mai fericit (fără a-și pune, desigur, sănătatea în pericol). Cine sunt eu să judec?! Dar pe de altă parte, mi-aș dori că frumusețea naturală, în diversitatea ei, să fie la fel de promovată, să aibă aceeași expunere. Cred că doar așa femeile ar avea mai multă încredere în ele, știind cum să își asume așa numitele “defecte” și să le transforme – de ce nu – în atuuri. Dacă ar fi să fac paralelă cu modă, frumusețea naturală e stilul, restul sunt trenduri, care vin și pleacă” a povestit Dana Rogoz, pe blogul ei.

Citește și...