Acasă » Exclusiv » Daniel Pavel, prezentatorul show-ului filmat în Republica Dominicană s-a pus pe treabă! A intrat în cantonament înainte de Survivor

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului filmat în Republica Dominicană s-a pus pe treabă! A intrat în cantonament înainte de Survivor

De: Sabin Tudor 10/12/2023 | 19:00

Pregătirile pentru Survivor 2024 au intrat în linie dreaptă, iar pionul principal se antrenează deja de ceva timp pentru plecarea de la începutul anului viitor. Daniel Pavel a fost băgat în „cantonament” de către fratele său, Liviu, care îi este antrenor și mentor vedetei de la Pro TV. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, „Domnul Dan” a oferit un interviu de senzație, în care a dezvăluit la ce rigori este supus pentru a se prezenta impecabil în Dominicană.

Eforturile sunt considerabile, mai ales că în vara lui 2024 Daniel Pavel urmează să îmbrace costumul de mire. Comparativ cu prima căsnicie, prezentatorul TV va parcurge toți pașii necesari pentru ca Ana Maria Pop să fie o mireasă fericită și împlinită.

( NU RATA: DANIEL PAVEL ȘI ANA MARIA POP AU PREGĂTIT O NUNTĂ CA-N POVEȘTI, IAR CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE. “VA FI PICATĂ DIN CER!” )

Daniel Pavel a oferit un interviu de zile mari, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, cu puțin timp înainte de plecarea la Survivor All Stars (Foto: captură video)

Liviu, fratele lui Daniel Pavel, deține o sală de sport și l-a băgat în cantonament pe prezentator, înainte de Survivor: „Am văzut la ce cazne mă supune!”

CANCAN.RO: Te văd foarte animat, deși ora la care noi filmăm este una matinală. În afara filmărilor, ce faci cu viața ta de zi cu zi?

Daniel Pavel: În fiecare zi, și asta e o discuție pe care o am cu Anuța, «ce învățăm astăzi nou?». Trebuie să fii tot timpul curios să înveți. Nu-i neapărat o învățare didactică dacă e o lectură, dacă e o experiență pe care poți să o ai, pe aia o vânăm, efectiv. Evident, ele nu pot să apară tot timpul, ți le mai și creezi tu. Evident, contează activitatea fizică, trebuie să existe întotdeauna. Dacă n-ajung la fratele meu care are o sală, fac eu flotări, abdomene, ca să mă mențin.

CANCAN.RO: Te și antrenează fratele tău?

Daniel Pavel: Da, Liviu este antrenorul meu și pot să spun că este un «mental coach», adică un om care are o tărie și o determinare mai mare decât fratele meu, care e cu doi ani mai mic, va fi cavalerul meu de onoare, nu am mai văzut. El mă antrenează.

Liviu, fratele lui Daniel Pavel, este cel care îl antrenează pe prezentatorul TV pentru aparițiile de la Survivor (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: De Crăciun te temperează sau te lasă să faci ce dorești?

Daniel Pavel: La noi, Crăciunul înseamnă că trebuie să fii pregătit. Nu pot să las garda jos de Crăciun și de Revelion, pot apărea filmări. Și atunci nu mă las, nu mă slăbește, dar am nevoie de genul ăsta de energie.

Pentru că noi cu noi negociem de fiecare dată, «hai, frate, un pic, acum». Dar el îmi aduce aminte, mai ales că m-a băgat la o condiționare pe box. Timp de trei minute, nu contează lovitura în sine, cât este vorba despre cardio. Când am văzut la ce cazne mă supune, în sensul frumos, nu îmi arde!

CANCAN.RO: Te pregătești în acest sens și pentru nuntă, să stea bine costumul pe tine?

Daniel Pavel: Exact, știu că e normal, îmi respect viitoarea soție, vă respect pe toți cu care sunt într-un contact, la care țin. Nu cred că vreți un Domnul Dan lăsat.

( CITEȘTE ȘI: PRO TV SĂRBĂTOREȘTE, CHIAR DE ZIUA ROMÂNIEI, 28 DE ANI DE LA ÎNFIINȚARE ȘI PREGĂTEȘTE… LOVITURA CU SURVIVOR! CU CÂT SUNT PLĂTIȚI CONCURENȚII )

„Domnul Dan” face dezvăluiri despre relația dintre fosta și viitoarea soție: „Când ne-am intersectat a fost totul pe pozitiv!”

CANCAN.RO: Cum poate un om, după prima căsătorie, să își mai pună speranța în această instituție și să o mai facă încă o dată?

Daniel Pavel: Foarte foarte bună și mulțumesc de întrebare. Cu mama lui Antoniu, cu Anca, am avut jurăminte și inel de logodnă, am făcut o slujbă de logodnă. Nu am făcut și slujba la biserică, de Sfânta Taină a Căsătoriei. Însă a fost, este și va fi întotdeauna cea mai importantă femeie, din perspectiva aceasta, a mamei copilului meu.

Cred în instituția căsniciei și o voi împlini cu Ana și din punctul de vedere al bisericii, ca Sfântă Taină. Și la Starea Civilă, toate aceste rigori simt să le bifez la atâția ani după, băiatul meu are 19 ani acum. Simt că aia a fost o etapă a vieții mele pe care am împlinit-o la nivelul acela de dezvoltare spirituală, personală, mentală. Acum merg către un alt nivel, dar am avut jurăminte, am avut inel de logodnă dat, am parcurs și simt să o fac, iată, din nou, la nivelul acesta.

Daniel Pavel a vorbit deschis despre relația dintre fosta și viitoarea soție (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Doamnele se știu, au o relație bună?

Daniel Pavel: Da, s-au intersectat, normal, civilizat, pentru că Anca locuiește cu Antoniu în Austria și în ocaziile când ne-am intersectat acolo a fost totul pe pozitiv. Și e OK, da!

( ACCESEAZĂ ȘI: ”FETIȚA VA AVEA UN NUME BIBLIC!” DANIEL PAVEL, PREZENTATORUL SURVIVOR, ȘI IUBITA LUI, ANA MARIA POP, ȘI-AU FĂCUT BINE TEMELE: CÂND VINE PE LUME URMAȘUL? )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...