Daniela Crudu, lăsată din nou cu ochii-n soare! Motivul pentru care şi ultimul iubit ”i-a dat papucii”

Publicat: 19/07/2015 | 11:47
Daniela Crudu, lăsată din nou cu ochii-n soare! Motivul pentru care şi ultimul iubit ”i-a dat papucii”

In luna octombrie a anului trecut, Daniela Crudu a fost intens curtata de cumnatul lui Pepe, Bombo. Desi tanarul a coplesit-o cu atentie, asistenta TV s-a lasat prea mult asteptata. Satul de fitele brunetei, Bombo s-a reprofilat catre o alta bomba sexy.

Tanara, nonconformista si nelinista, Daniela Crudu a renuntat la chefurile din cluburi pana in zorii zilei, imbibate in alcool, pentru barbatul pe care l-a iubit enorm, Mihai Costea. In timpul in care s-a iubit cu fostul fotbalist, asistenta TV nu s-a uitat nici in stanga, nici in stanga, refuzand avansurile tuturor admiratorilor ei. In vara anului trecut, Cruduta a aflat ca „Nila” o triseaza de mult timp, asa ca l-a parasit.

 

Daniela Crudu

 

Dupa o perioada de recuperare, focoasa bruneta a inceput sa se gandeasca la posibilitatea de a-si reface viata, asa ca a inceput sa dea curs invitatiilor de a iesi in oras. Printre cei care si-au dorit sa o cunoasca mai bine pe „Burlacita” s-a numarat si Bombo, cumnatul lui Pepe.


A inlocuit-o pe Cruduta cu o tanara care ii seamana izbitor!

 

Bombo este rasfatat de tatal sau cu tot ce-si doreste

 

La sfarsitul anului trecut, tanarului i s-au aprins calcaiele dupa Daniela Crudu, pe care a vazut-o la o petrecere, Afland ca nu mai are iubit, fratele Ralucai Pastrama a iesit la atac. Timp de cateva luni, el a complesit-o pe Daniela cu mici atentii, iar bruneta a si acceptat sa iasa cu el in oras de cateva ori.

 

Ea este femeia care i-a pus capac cumnatului lui Pepe
Ea este femeia care i-a pus capac cumnatului lui Pepe

 

Insa, pentru ca Daniela a lungit prea mult discutia despre posibilitatea de a forma un cuplu, Bombo a renuntat si a dat-o uitarii pe Daniela. Imediat, el s-a reprofilat catre o alta bomba sexy. Tanara se numeste Andreea si seamana Izbitor cu Cruduta.

 

bombo

 

Astfel, cumnatul lui Pepe are o relatie serioasa de cateva luni. Recent, Bombi si Roxana au plecat in vacanta in Turcia alaturi de Pepe su sotia sa, dar si de alti prieteni.


CITESTE SI:

Cuplu “BOMBO”! Raluca Dumitru s-a cuplat cu cumnatul lui Pepe!
 

Cumnatul lui Pepe, Bombo, petrece noptile in stil hip-hop! Intreceri cu limuzinele si face gesturi pedepsite de lege.

 

S-a iubit cu Raluca Dumitru!

 

Paparazzi SPY au reusit sa obtina primele fotografii cu noul cuplu Raluca Dumitru - Bombo Pastrama
Paparazzi SPY au reusit sa obtina primele fotografii cu noul cuplu Raluca Dumitru – Bombo Pastrama

 

De-a lungul timpului, prin patul lui Bombo s-au perindat multe frumuseti autohtone, printre care se numara si asistenta TV Raluca Dumitru. Cei doi au avut o relatie de cateva luni, care s-a terminat fulgerator, din motive stiute doar de cei doi.


Claudia Balan