„Daniela in biroul meu” Cum putea sa arate Cruduta cand avea doar 18 ani, cat de grasa era si cu ce se ocupa la majorat!

Publicat: 18/11/2014 | 16:19

Daniela Crudu nu a fost mereu una dintre cele mai sexy asistente TV din Romania. In urma cu sapte ani, Cruduta incerca sa se faca remarcata, ajutata fiind de cel supranumit "print", Andrei Ratiu.

La ora actuala, Daniela Crudu este poate una dintre cele mai cunoscute asistente TV din Romania, insa a avut nevoie de ani de „munca” pentru a ajunge in acest stadiu. Prin anul 2007, Cruduta incerca sa-si faca un nume, ajutata fiind de Andrei Ratiu, cel autoproclamat print.

Daniela in biroul lui Ratiu
Daniela in biroul lui Ratiu

Ii facea poze si le trimitea la diverse concursuri

Andrei Ratiu a cunoscut-o pe Daniela Crudu intr-unul dintre cluburile din Capitala unde lucra ca animatoare. Desi nu implinise nici varsta majoratului, Cruduta era una dintre cele mai bune dansatoare de la vremea respectiva si avea o gramada de admiratori care veneau special pentru a-i urmari coregrafiile. Pe atunci, Daniela nu avea deloc silueta cu care se mandreste acum, insa Andrei Ratiu i-a simtit potentialul.

Printul Andrei Ratiu a fost cel care a descoperit-o pe Cruduta
Printul Andrei Ratiu a fost cel care a descoperit-o pe Cruduta

„Daniela Crudu a fost descoperita, lansata, promovata si adusa pentru prima data in atentia presei centrale de catre mine personal, prin scoala si agentia mea de modeling”, se lauda „printul” Andrei pe site-urile de socializare. Dupa ce a convins-o sa se inscrie in agentia lui, barbatul i-a realizat cateva sedinte foto, cat mai sexy, iar fotografiile le-a trimis la diverse ziare pentru a participa la concursuri de miss.

Asa o punea Ratiu sa pozeze
Asa o punea Ratiu sa pozeze

A slabit si s-a „tunat”

Pozele pe care Daniela si-ar dori cu siguranta sa fie sterse, au facut insa mare valva la momentul respectiv. Mai precis, in anul 2007, imbracata doar in lenjerie intima, Cruduta a pozat fara pic de inhibitie, reusind chiar sa castige un concurs, care i-a adus prima aparitie intr-un ziar bucurestean. Constienta insa ca succesul nu-l va cunoaste decat daca va lucra foarte mult la imaginea ei, Cruduta s-a pus pe treaba. Pe langa faptul ca a slabit considerabil si a trecut pe la cabinetul medicului estetician, a renuntat la nuanta de blond a parului si a ales sa se faca bruneta.

Asistenta tv a realizat aceasta sedinta foto pentru a trimite pozele la diferite concursuri
Asistenta tv a realizat aceasta sedinta foto pentru a trimite pozele la diferite concursuri

CITESTE SI:

Imaginile durerii totale! Daniela Crudu nu se poate opri din plans, dupa ce a aflat ca Nila o insela cu o prietena

Daniela Crudu a ajuns de NERECUNOSCUT! „Pacat de boala incurabila de care sufera!”

Andrei Prisecaru este cautat de politisti
Andrei Prisecaru este cautat de politisti

Protectorul a fugit in State de frica politiei

O data ce a ajuns celebra, Daniela a uitat cu desavarsire de cel care a ajutat-o in cariera. Asistenta TV nu a mai pastrat legatura cu mentorul ei. La drept vorbind, Andrei Ratiu a avut ceva probleme cu legea. Barbatul a fost acuzat ca, sub pretextul agentiei de modelling, se ocupa de prostitutie. Ba, mai mult, una dintre iubitele lui l-a acuzat de proxenetism si privare de libertate. Dupa ce a scapat de puscarie ca prin urechile acului, Ratiu a fugit in America si nu da semne ca si-ar dori sa se mai intoarca in tara.

Desi nu avea calitatile unui model, Daniela s-a inscris intr-o agentie de fotomodele
Desi nu avea calitatile unui model, Daniela s-a inscris intr-o agentie de fotomodele

Denisa Macovei

 

Citește și...