De ce le este frica lui Cabral si Andreei Ibacka sa faca un copil! “Se vorbeste foarte putin de pericolul asta!”

Publicat: 02/09/2014 | 21:14
De ce le este frica lui Cabral si Andreei Ibacka sa faca un copil! “Se vorbeste foarte putin de pericolul asta!”

Desi sunt casatoriti de 3 ani, Cabral si Andreea Ibacka inca nu au un mostenitor. Desi recunosc amandoi ca si-ar dori unul, iata ca abia acum prezentatorul a dezlegat misterul: in ziua de azi, e o adevarata aventura sa fii parinte.

Cea mai mare frica a lui Cabral este cea legata de droguri. Prezentatorul a marturisit recent ca acest pericol ii pandeste pe tinerii romani la fiecare pas si ca se vorbeste mult prea putin despre asta.

Droguri

“Varsta de debut la consumatorii de droguri a mai coborat cu un an, numarul efectiv de dependenti de droguri in scoli si licee s-a dublat, paleta drogurilor de pe piata a crescut si ea, iar numarul de puncte de desfacere a crescut si el. La cele mai multe licee de la noi exista un dealer, dar poti intalni asa ceva si la scoli generale.”, explica vedeta.

Andreea Ibacka si Cabral

Mai grav, insa, este faptrul ca fiica pe care Cabral o are deja cu Luana Ibacka a ajuns la varsta la care poate cadea prada tentatiilor. Din acest motiv, sustine prezentatorul, este un adevarat gest de curaj sa fii parinte in ziua de azi.

CITESTE SI:

A ajuns de urgenta la spital, chiar de ziua ei! Vezi ce se intampla in aceste momente cu Andreea Ibacka

Surpriza de proportii pentru Andreea Ibacka! Vezi ce cadou i-a facut Cabral sotiei lui!

“A noastra are 12 ani. Conform statisticilor este deja in pericolul de a fi acostata de dealeri sau de a fi convinsa de colegi si prieteni sa incerce. Eu sper ca atunci cand se va intampla asta ea sa stie deja de la mine si de la a ei mama ce inseamna drogurile, sa stie cum se manifesta dependentele, astfel incat sa refuze.”, a mai declarat Cabral.

“Ti-e frica sa fii parinte in 2014!”

Prezentatorul TV sustine ca este foarte important sa comunici cu fiul sau cu fiica ta in legatura cu acest aspect. Din pacate, a mai explicat el, se discuta prea putin despre asta in scoli sau in alte medii.

Andreea Ibacka si Cabral

“La fel cum cred ca au ajuns sa vorbeasca foarte putini – mult prea putini – de pericolul asta… si-asa se ingroasa randurile dependentilor de droguri si al celor care mai apoi au nevoie de asistenta in a se lupta in niste chinuri groaznice pentru a scapa. Si nu multi scapa… Ti-e frica sa fii parinte in 2014. Dar daca ai avut curajul de a deveni unul… nu uita ca despre pericolele cele mai mari nu vorbesc multi.”, a conchis vedeta de televiziune.

R.O.

Citește și...